TÉMA

Velký Újezd

Dálnice u Olomouce je po srážce kamionu s dodávkou opět průjezdná

Na dálnici D35 mezi Přáslavicemi a Velkým Újezdem na Olomoucku se odpoledne srazilo nákladní auto s dodávkou. Tři lidé se při nehodě zranili. Dálnice ve směru na Ostravu byla více než čtyři hodiny uzavřena. Opět zprůjezdněna byla kolem sedmé večerní. Informoval o tom policejní mluvčí Libor Hejtman. Nehoda se stala ve chvíli, kdy kamion podle předběžných informací policie začal prudce brzdit, aby se vyhnul střetu s přebíhajícím chodcem. Zezadu do něj narazila dodávka.
3. 11. 2022Aktualizováno3. 11. 2022, 19:33|

Na D35 u Olomouce už řidiči projedou oběma směry, ve čtvrtek se ještě bude dokončovat pruh na Brno

Na úseku dálnice D35 mezi Přáslavicemi a Velkým Újezdem na Olomoucku, který byl kvůli prasklé a zvlněné vozovce v sobotu uzavřen, byl ve středu kolem třetí hodiny odpoledne obnoven provoz ve směru z Ostravy na Brno. Řidiči tam mají k dispozici zatím jeden jízdní pruh. V opačném směru po dálnici začala jezdit auta po deváté večer. Informoval o tom mluvčí Ředitelství silnic a dálnic Jan Rýdl.
23. 6. 2021Aktualizováno23. 6. 2021, 22:00|

Odstartovaly opravy D35, řidiči musí počítat s omezením

Dělníci začali opravovat poškozenou dálnici D35 mezi Velkým Újezdem a Přáslavicemi na Olomoucku. Bourají poškozené betonové desky a zjišťují, v jakém stavu je podloží. Technici navíc objevili další dvě místa, kde se začínají tvořit pukliny. Úsek zůstane v obou směrech uzavřený až do pátku.
21. 6. 2021|