TÉMA

I. P. Pavlova

Mezi Karlovým náměstím a I. P. Pavlova v Praze nejezdí tramvaje. Omezení se týká deseti linek

Oprava vytížené tramvajové trati v Ječné ulici mezi zastávkami Karlovo náměstí a I. P. Pavlova zkomplikovala v pátek brzy ráno tramvajovou dopravu v centru Prahy. Provoz šesti denních a čtyř nočních linek bude přerušen až do 20. srpna. Omezení se dotkne také provozu na magistrále, protože dělníci opraví koleje křižující Sokolskou a Legerovu ulici. Cestující budou muset využít náhradní autobusy X10 a X91, které pojedou mezi oběma zmíněnými zastávkami. Trať se neopravovala skoro třicet let.
11. 8. 2023|

Místo metra jezdí v centru Prahy autobusy. Přestupování zdrží cestující i o čtvrt hodiny

Na deset až patnáct minut odhadují cestující zdržení vznikající kvůli přestupování z metra C, které má v centru Prahy výluku, do náhradních autobusů. Dopoledne bylo ještě větší, protože autobusy nabíraly zpoždění, kolem poledne se již podařilo provoz stabilizovat. Metro C nebude jezdit mezi stanicemi Vltavská a I. P. Pavlova celé Velikonoce. Výluka je zároveň i na lince A mezi stanicemi Náměstí Míru a Strašnická, kde místo metra jezdí tramvaje.
7. 4. 2023Aktualizováno7. 4. 2023, 12:35|

Pražské metro čekají velikonoční výluky. Části linek A a C nahradí tramvaje a autobusy

Dopravní podnik Praha chystá od pátku 7. do pondělí 10. dubna výluku metra na linkách A a C z důvodu opravy trati. Po celé Velikonoce tak bude obousměrně přerušen provoz metra na lince A v úseku Náměstí Míru – Strašnická, a na lince C mezi stanicemi I. P. Pavlova a Vltavská. Cestující budou muset místo metra využít tramvaje nebo autobusy.
3. 4. 2023|

V Ječné ulici nebudou kvůli havárii potrubí do sobotního rána jezdit tramvaje

Kvůli prasklému vodovodnímu potrubí v Ječné ulici v Praze byl v úterý před sedmou hodinou v obou směrech zastaven provoz tramvají ve frekventovaném úseku mezi stanicemi I. P. Pavlova a Karlovo náměstí. Provoz bude zřejmě obnoven až v sobotu ráno, sdělila mluvčí pražského dopravního podniku Aneta Řehková. Tramvajové linky 4, 6, 10, 16, 22 a 24 kvůli havárii vodovodu jezdí podle webu podniku po objízdných trasách.
4. 8. 2020|