TÉMA

Elis Mraz

Který český zástupce by mohl vyhrát Eurovizi 2022? Rozhodne hlasování v národním kole

Fanoušci mohou opět spolurozhodnout o kandidátovi, který zastoupí Českou republiku na hudební soutěži Eurovision Song Contest. Česká televize odtajnila jména, z nichž se vybírá v národním kole pro ročník 2022: Annabelle, Elis Mraz, Jordan Haj x Emma Smetana, Giudi, Skywalker, The Valentines a We are Domi. K hlasům veřejnosti, jak z Česka, tak zahraničí, se připočtou ještě názory mezinárodní odborné poroty. Hlasovat je možné od 7. do 15. prosince.
7. 12. 2021|

Začíná hlasování v národním kole Eurovize. Poslechněte si soutěžní písně

O postup do semifinále Eurovision Song Contest 2020 stojí sedm tuzemských skladeb, vyhrát národní kolo ale může jen jedna. O vítězné písni národního kola mohou fanoušci rozhodovat od 20. ledna, kdy byly představeny soutěžní klipy a spuštěno hlasování.  Český zástupce, který v květnu poletí do Rotterdamu, bude znám 2. února.
20. 1. 2020|

Kdo pojede letos na Eurovizi? Národní kolo rozhodne mezi sedmi talenty

Čeští muzikanti a interpreti se opět pokusí zaujmout zahraniční posluchače v soutěži Eurovize. O tuzemském zástupci i tentokrát rozhodne hlasování v národním kole – finalisty jsou Barbora Mochowa, Ben Cristovao, Elis Mraz a Čis T, Karelll, Olga Lounová, Pam Rabbit a kapela We All Poop. Jejich soutěžní skladby a klipy budou zveřejněny 20. ledna 2020, kdy také bude zahájeno hlasování. To potrvá do 2. února.
13. 1. 2020|