TÉMA

Holešovická tržnice

Pražská koalice představila programové prohlášení, chce se zaměřit na dopravu i energetiku

Pražská koalice SPOLU (ODS, TOP 09 a KDU-ČSL), Pirátů a STAN se v nynějším volebním období zaměří na energetiku, rozvoj vodohospodářské infrastruktury nebo projekt dostavby městského okruhu. Chce vybudovat vědeckotechnický park a pokračovat ve směně majetku se státem. Jednat s ním bude i o dostavbě okruhu. Rozšíří se počet míst v sociálních zařízeních a vedení města se zaměří na péči o duševní zdraví obyvatel. Novinářům to v pondělí při představení programového prohlášení řekli pražští radní.
26. 6. 2023Aktualizováno26. 6. 2023, 18:50|

30 let zpět: V Praze se rozmáhá černý trh

V pražských Holešovicích stojí velká tržnice. Neobchoduje se ovšem jenom za jejími zdmi, ale i v přilehlých ulicích. Právě tam je možné sehnat všechno, na co si jen člověk vzpomene: od čokolády přes kosmetiku až po digitální hodinky.Vraťte se každý den na chvíli o 30 let zpět a podívejte se, jaké okamžiky přinesl rok 1990.
10. 2. 2020|

Nová budoucnost holešovické tržnice. Praha vyhrála soud s bývalým nájemcem

Pražský magistrát vyhrál soudní při se společností Delta Center, která měla v nájmu holešovickou tržnici. Společnost musí do 30 dnů vyklidit areál a uhradit dlužné nájemné včetně takzvaného příslušenství ve výši 246 milionů korun. Rozhodnutí soudu je pravomocné. Oznámil to náměstek primátora Pavel Vyhnánek (Praha sobě).
19. 11. 2019|