TÉMA

Petr Kováč

Šéfkuchař Petr Kováč oznámil kandidaturu na prezidenta, chce bojovat proti drahotě

Zastávat zájmy obyčejných lidí a bojovat proti drahotě i chudobě chce v případě zvolení brněnský šéfkuchař Petr Kováč. Svou kandidaturu na prezidenta oznámil na tiskové konferenci. Uvedl, že podpisy pro podporu své kandidatury už sbírá. Neupřesnil, jak dlouho ani kolik podpisů už získal. Spolu s oznámením kandidatury Kováč spustil internetové stránky své prezidentské kampaně. Kandiduje také v komunálních volbách.
6. 9. 2022|

S nedostatkem personálu na letištích musíme počítat minimálně do září, tvrdí dopravní expert

Podle dopravního experta Petra Kováče bude kritická situace s nedostatkem personálu na velkých letištích trvat pravděpodobně do září až října. Zásadní je co nejdříve vrátit do pracovního procesu desítky tisíc zaměstnanců, kteří práci ztratili během pandemie covidu-19, uvedl expert z poradenské společnosti EY v pořadu Události, komentáře.
16. 7. 2022|

Kandidáti za JSI PRO? Jistota Solidarita Investice pro budoucnost ve volbách do Evropského parlamentu 2019

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční ve dnech 24. a 25. května. S volebním číslem 18 usiluje o hlasy JSI PRO? Jistota Solidarita Investice pro budoucnost (JSIPRO). Lídrem kandidátky je Petr Kováč (JSIPRO). Uskupení JSI PRO? Jistota Solidarita Investice pro budoucnost v minulých volbách do Evropského parlamentu v roce 2014 nekandidovalo.
17. 5. 2019|