TÉMA

HC Dynamo Pardubice

Pardubice řeší desítky námitek vůči hale, kvůli které měnily územní plán

Plán na výstavbu obří multifunkční haly a další zástavby v Pardubicích provází odpor části veřejnosti. U sídliště Cihelna ji plánuje postavit miliardář a majitel hokejového klubu Dynamo Petr Dědek. Pardubice dokonce kvůli záměru změnily územní plán. Úřady se teď ale budou muset vypořádat se třemi desítkami námitek a připomínek.
11. 10. 2023|

Právník kritizuje smlouvu o prodeji pardubického hokejového klubu, je podle něj neplatná

Smlouva o upsání akcií pardubického hokejového klubu na soukromého vlastníka nebyla podle právníka Petra Papeže uveřejněna v registru smluv v zákonné podobě. Znamená to, že je neplatná a majoritním akcionářem zůstalo město Pardubice, míní právník. Podle Papeže je navíc smlouva nevýhodná, čímž patrně město porušilo péči řádného hospodáře. Chybu v registru připustil i nový vlastník klubu Petr Dědek.
24. 9. 2020|

Podíl v HC Dynamo Pardubice bude nejspíš k mání. Město se ale neshoduje, kdy klub nejlépe prodat

Pardubická radnice chystá prodej svého většinového podílu v hokejovém klubu HC Dynamo. Jenže politici se nemůžou dohodnout, kdy bude na prodej podílu v klubu nejlepší chvíle. Opozice navíc žádá odpolitizování klubu. Jeden z nejslavnějších a nejtradičnějších klubů nejvyšší hokejové soutěže v Česku má za sebou nevydařenou sezonu.
15. 4. 2019|