TÉMA

Týden obrazem

Týden obrazem: Láska v kouři, dezinfekce dronem a příšery z jezera
Proč vznikl nový solný ostrov, kde mají nové bílé lvy, kdy se objevila benátská povodeň a jak vypadal plážový dostih? Odpovědi na tyto otázky dává galerie sestavená z fotografií pořízených v uplynulém týdnu předními světovými agenturami.
7. 11. 2021|
Týden obrazem: Ruce u pyramid, úklid na hřbitově a pes s rohy
Jak vypadá avatar zakladatele Facebooku, kde si hážou rybáři pivo, proč se na Filipínách uzavřou hřbitovy a co doplňuje pohled na pyramidy? Odpovědi na tyto otázky dává galerie sestavená z fotografií pořízených v uplynulém týdnu předními světovými agenturami.
30. 10. 2021|
Týden obrazem: Čajová škola, bambusová fontána a Červená pláž
Proč mají Iráčané modrý prst, kde leží Špacírštejn, jak se staví v Bombaji elektrické vedení a co způsobila Pamela? Odpovědi na tyto otázky dává galerie sestavená z fotografií pořízených v uplynulém týdnu předními světovými agenturami.
17. 10. 2021|
Týden obrazem: Balonový granát, šlechtická svatba a kremační věž
Jak vypadala poslední příprava ruské herecké kosmonautky, co udělá láva v moři, kde mají Lenina ze stromů a kdo se obává rozšíření malárie? Odpovědi na tyto otázky dává galerie sestavená z fotografií pořízených v uplynulém týdnu předními světovými agenturami.
9. 10. 2021|
Týden obrazem: Bitcoinový protest, historie parašutistek a model hyperloopu
Kde se konal první státní „indiánský“ svátek, jak vypadá přehlídka tádžické armády, co dělá ve vodě Bihar a proč Jižní Korea vypouštěla kouřovou clonu? Odpovědi na tyto otázky dává galerie sestavená z fotografií pořízených v uplynulém týdnu předními světovými agenturami.
2. 10. 2021|
Týden obrazem: Plavba na houslích, převoz dinosaurů a květinová lebka
Co vybudovala Akademie filmového umění a věd, kdo jel závod historických šlapacích autíček, kde spálili ochránci přírody rohy nosorožců a jak dopadla mise SpaceX Inspiration4? Odpovědi na tyto otázky dává galerie sestavená z fotografií pořízených v uplynulém týdnu předními světovými agenturami.
25. 9. 2021|
Týden obrazem: Roztátý portrét, Měsíc v kostele a světelná vzpomínka na Dvojčata
Kde jezdil T-Rex na paddleboardu, kdo zaplnil německý parlament fotkami a pro co se mexičtí emigranti vracejí do své země? Tyto i další události a zajímavosti uplynulého týdne ukazuje galerie fotografií pořízených předními světovými agenturami.
19. 9. 2021|
Týden obrazem: Hlídkovací robot, zbití novináři a oranžová armáda
Který politik v Německu nezvládl řízení své káry, co se dělo v Sieře Bermeja, kde se odstraňovala socha generála a proč hořela velká hlava? Tyto i další události a zajímavosti uplynulého týdne ukazuje galerie fotografií pořízených předními světovými agenturami.
12. 9. 2021|
Týden obrazem: Létající kráva, pokažená plachetnice a nádoba boha vody
Jak dlouho trvá skok z mostarského mostu, proč se nekonal největší karneval v Evropě, co všechno musí zvládnout honácký pes a kolik hasičů zasahovalo při požáru dvacetipatrové budovy? Tyto i další události a zajímavosti uplynulého týdne ukazuje galerie fotografií pořízených předními světovými agenturami.
4. 9. 2021|
Týden obrazem: Želví měření, lidský satan a alpský land art
Kde se sešli příznivci mysticismu, proč protestují indiání v Brazílii, co dělali leopardí žraloci a kdy se obnovila královská tradice? Tyto i další události a zajímavosti uplynulého týdne ukazuje galerie fotografií pořízených předními světovými agenturami.
28. 8. 2021|
Týden obrazem: Papež u fotbálku, svátek Ašúra a restaurační letadlo
Kdo se pokusí obletět zeměkouli, co slavila Indonésie, které země trápily lesní požáry a co se stalo ve Švédsku? Tyto i další události a zajímavosti uplynulého týdne ukazuje galerie fotografií pořízených předními světovými agenturami.
22. 8. 2021|
Týden obrazem: Muži v oleji, skleněný most a slavnostní návrat želvy
Komu je věnována obří železná socha, kde otevřeli skleněnou propast, jak Číňané uctili památku obětí záplav a co si dovolili piloti stíhaček? Tyto i další události a zajímavosti uplynulého týdne ukazuje galerie fotografií pořízených předními světovými agenturami.
7. 8. 2021|
Týden obrazem: Růžová laguna, létající Gogh a nebezpečné hrátky počasí
Kde řádil tajfun In-fa, jak se jezdí po zlaté vlně, proč kamení zavalilo domy a kde se konala balonová show? Tyto i další události a zajímavosti uplynulého týdne ukazuje galerie fotografií pořízených předními světovými agenturami.
31. 7. 2021|
Týden obrazem: Kyberkůň, loutka jako dům a státní znak z pole
Kdo postavil koně z větví, kde mají růžové ovce, jak Mexiko pomáhá Kubě a který palác se stal iluzí? Tyto i další události a zajímavosti uplynulého týdne ukazuje galerie fotografií pořízených předními světovými agenturami.
25. 7. 2021|
Týden obrazem: Ledová koupel v poušti, rýžové zápasy a přelet Alp
Proč se ve městě objevil vodopád, co je to BET Awards, jak oslavují mladí námořníci a může být v Kanadě vedro? Odpovědi na tyto otázky dává galerie sestavená z fotografií pořízených v uplynulém týdnu předními světovými agenturami.
3. 7. 2021|
Týden obrazem: Papež se setkal se Spidermanem, mumie v tomografu a pandí mládě
Proč jsou v ulicích Jalty tuny kamení, kdo se dobrovolně připoutal na čtyři měsíce a kdy byly vytisknuty poslední demokratické noviny v Hongkongu. Tyto i další události a zajímavosti uplynulého týdne ukazuje galerie fotografií pořízených předními světovými agenturami.
27. 6. 2021|
Týden obrazem: Záhada průhledného kamene, s autem i na vodu a osamělé tornádo
Jakým způsobem zdraví čínští kosmonauti, kde voda odnášela domy, který psík je nejhezčí na světě a z čeho byli překvapení fotbalisté na mistrovství Evropy? Tyto i další události a zajímavosti uplynulého týdne ukazuje galerie fotografií pořízených předními světovými agenturami.
20. 6. 2021|
Týden obrazem: Obří kost, vyschlé přehrady a beruščin pokojíček
Proč se objevila skupina slonů stovky kilometrů od svého bydliště, kde stojí obří míč fotbalového šampionátu a jak se líčí roboti? Tyto i další události a zajímavosti uplynulého týdne ukazuje galerie fotografií pořízených předními světovými agenturami.
13. 6. 2021|
Týden obrazem: Posezení ve světle, moskevský bál a plážový letec
Kde se slavil Den republiky,  jak se zúrodňuje poušť, proč studenti čistili sochu a jak dopadl požár lodi. Tyto i další události a zajímavosti uplynulého týdne ukazuje galerie fotografií pořízených předními světovými agenturami.
6. 6. 2021|
Týden obrazem: Díra před Eiffelovkou, nátěr bombardéru a dřevění sloni
Co dělal obří gibon ve městě, na jaké výročí se připravují Číňané, kde řádil Yaas a která sopka donutila obyvatele k útěku do sousední země. Tyto i další události a zajímavosti uplynulého týdne ukazuje galerie fotografií pořízených předními světovými agenturami.
30. 5. 2021|
Týden obrazem: Skoky z balonu, medvěd na tiskovce a guatemalská sopka
Proč se Indové mažou kravským trusem, kde byla otevřena kontroverzní výstava, kdo je Count Binface a kdy skončil ramadán. Tyto i další události a zajímavosti uplynulého týdne ukazuje galerie fotografií pořízených předními světovými agenturami.
16. 5. 2021|
Týden obrazem: Kosmická příroda, oslavy světla a škola kaskadérů
Jakým způsobem bojují v Nigérii proti kriminalitě, jak vypadá hrobka Napoleona, co podporuje brazilský prezident a kdy vzniklo Severní Irsko. Tyto i další události a zajímavosti uplynulého týdne ukazuje galerie fotografií pořízených předními světovými agenturami.
9. 5. 2021|
Týden obrazem: Most do nebe, hračky z fast foodu a stavaři z Legolandu
Proč se staví malý New York ve velkém New Yorku, kde pomohla modrá velryba a co se děje v Indii? Tyto i další události a zajímavosti uplynulého týdne ukazuje galerie fotografií pořízených předními světovými agenturami.
2. 5. 2021|
Týden obrazem: Čestná salva, záchrana mlýna a Pomerančový kopec
Jak vítají jaro na Sibiři, co se dělo na Jurském pobřeží a kde nově mohou pobíhat koně Převalského? Tyto i další události a zajímavosti uplynulého týdne ukazuje galerie fotografií pořízených předními světovými agenturami.
25. 4. 2021|