Klip týdne: V Zlatíčkách propaguje Kapitán Demo novou mentální technologii

Kapitán Demo, alter ego všestranného hudebníka a umělce Jiřího Buriana, se představuje se svým novým klipem Zlatíčka. Pochází z jeho nové studiovky Mládí v trapu a Demo v něm nastavuje svou satirickou laťku opět o něco výš.

„Česko-italský ropný magnát a několikanásobný mistr světa v psaní refrénu“ Kapitán Demo v novém singlu Zlatíčka stvořil podle svých slov svůj „zatím největší hit, na který trénoval víc než patnáct let (závodně), a to i v minulosti.“ 

V rámci šíření pozitivní energie a dobra nabádá Kapitán Demo v klipu k singlu i mimo něj všechny obyvatele naší planety, aby byli #zlaticka. Vizuál vznikl pod režisérskou taktovkou Dariny Burianové, manželky interpreta, a se scénářem Giviho Krosse a ProGrama. Jako tanečníci se v něm představují Michal Černý a Jan Schejbal.

„Na tomhle singlu spoluprcaly největší hvězdy showbusinessu ze 70. let, točil se v Persii, což je nejlukrativnější oblast v rámci našeho businessu s čakrama. Náš svět je plný nenávisti a týká se to i budoucnosti, a proto jsem přišel s novou mentální technologií, že všichni jsou Zlatíčka, fungující na principu ,on do tebe chlebem‘,“ prozrazuje k novince Kapitán Demo.

Kapitán Demo vydává album Mládí v trapu (zdroj: ČT24)

„Singl Zlatíčka je zároveň stěžejním, drahým stavebním kamenem alba Mládí v trapu, které se ještě předtím, než vyšlo, stalo vyprodaným a platinovým na všech zahraničních farmářských trzích,“ dodává.

Mládí v trapu je čtvrtým studiovým albem interpreta, který si svou satirickou tvorbou vysloužil hned trojnásobnou nominaci na cenu Anděl. V pražském klubu Roxy se chystá 5. prosince jeho křest. Koncert je však beznadějně vyprodaný, stejně jako brněnská show v Mersey o dva dny později.

Pod pseudonymem Kapitán Demo se skrývá Jiří Burian (*11. března 1978 Praha) – hudebník, producent, dj a moderátor. Je synem písničkáře, hudebníka a spisovatele Jana Buriana a vnukem hudebního skladatele a divadelníka E. F. Buriana.
Vystudoval střední ekonomickou školu s maturitou, vystřídal několik zaměstnání a od roku 2006 se naplno věnuje hudbě, moderování, djingu a občasnému herectví.

Diskografie: 
Demolice (2012)
Okamžitě odejdi do svého pokoje a vrať se až budeš normální (2015)
Bez klobouku Boss (2017)
Mládí v trapu (2018)

Zdroj: Wikipedia

Kapitán DEMO
Zdroj: ČT24