TÉMA

Vlastimil Dvořák

Magistrát odložil řízení s jedenácti lidmi kvůli Bendově oslavě v Teplicích. Tři účastníci dostali pokutu

Po třičtvrtě roce od nelegální narozeninové oslavy podnikatele Petra Bendy v jeho hotelu Prince de Ligne v Teplicích odložil teplický magistrát řízení s 11 lidmi, třem udělil pokutu a v pěti případech věc zatím neukončil. Dva lidé pokutu zaplatili, uvedl mluvčí radnice Robin Röhrich. Lednová oslava se konala v době, kdy byly hotely kvůli šíření covidu uzavřeny a hromadné akce omezeny. Všech 18 účastníků večírku bylo proto v podezření, že porušili vládní opatření proti šíření koronaviru.
20. 9. 2021|

Aktérům večírku v teplickém hotelu hrozí pokuta dvacet tisíc korun

Porušením vládních opatření při lednové narozeninové oslavě podnikatele Petra Bendy se zabývá teplický magistrát; sankce od samosprávy ve výši 20 000 korun hrozí sedmnácti účastníkům večírku.
9. 3. 2021|

Hnilička a Šlégr dostali pokutu. Na kritizované oslavě v teplickém hotelu neměli roušky

Ústečtí hygienici rozhodli, že šéf Národní sportovní agentury (NSA) Milan Hnilička a místopředseda Rady ČT Jiří Šlégr dostanou nejvyšší možnou pokutu za to, že neměli na oslavě v teplickém hotelu nasazené roušky. Každý by měl zaplatit deset tisíc korun. Důkazem, že porušili nařízení o zakrytí dýchacích cest, jsou fotografie přímo z akce, informoval server Seznam Zprávy. Narozeninová oslava někdejšího vlivného politika ČSSD Petra Bendy v teplickém hotelu Prince de Ligne se konala v lednu.
23. 2. 2021|