TÉMA

Štáb

30 let zpět: Natáčení druhé série Arabely

Dětský seriál Arabela z roku 1980 měl u diváků takový úspěch, že se tvůrci po letech rozhodli natočit jeho pokračování. První díl nové série Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek měl premiéru na Štědrý den roku 1993. Natáčení ale probíhalo už na jaře předešlého roku. Televizní štáb zachytil známé herce při natáčení na hradě Bouzov.Vraťte se každý den na chvíli o 30 let zpět a podívejte se, jaké okamžiky přinesl rok 1992.
21. 5. 2022|

Moskevský soud označil fondy Navalného za extremistické. Končí tak jejich činnost

Moskevský soud ve středu podle očekávání vyhověl žádosti prokuratury a uznal fondy a štáby spojené s vězněným opozičníkem Alexejem Navalným za extremistické organizace. Verdiktem vstoupil zároveň v platnost zákaz jejich činnosti. Oznámila to večer agentura TASS s odvoláním na sdělení tiskové služby soudu. Jednání se konalo s vyloučením veřejnosti. Podle agentury Reuters rozsudek znamená, že žádný z členů Navalného organizací nebude smět kandidovat v zářijových volbách do parlamentu.
9. 6. 2021|

Navalného štáb v Novosibirsku napadli chemikálií maskovaní útočníci, několik lidí se přiotrávilo

Štáb ruského opozičního politika Alexeje Navalného v Novosibirsku se stal terčem útoku. Dva maskovaní lidé hodili v úterý do jeho sídla sklenici s tekutinou a dva lidi poté odvezla záchranná služba. Sám Navalnyj je po otravě hospitalizován v Německu. V Rusku se od pátku do neděle konají regionální volby.
9. 9. 2020Aktualizováno9. 9. 2020, 20:54|