TÉMA

Havárie vody

Dopravu v Brně komplikují prasklé vodovody, potíže jsou hlavně v centru
Dopravu v Brně od rána komplikovaly následky tří havárií vodovodu. Hlavně kolem Žerotínova náměstí v centru lze stále očekávat kolony, i když se po desáté hodině částečně podařilo místo zprůjezdnit. Dopravu tam usměrňují policisté. Aktuálně se jezdí jedním pruhem od Veveří i od Moravského náměstí. Vodárny musí prasklé potrubí opravit. Jak dlouho to potrvá, není jasné. Ze stejného důvodu je uzavřená Jezuitská ulice od Koliště a také křižovatka Jílová-Vinohrady.
27. 6. 2022Aktualizováno27. 6. 2022, 11:25|
Oprava vodovodu v Holešovicích trvala třináct dnů, tramvaje měly celou dobu výluku
Téměř dva týdny poté, co havárie vody poškodila trať, se vracejí tramvaje do ulice Dukelských hrdinů v pražských Holešovicích. Dopravní podnik původně předpokládal, že oprava potrvá jen několik dnů, nakonec zabrala dvakrát delší čas než náprava podobné havárie v Ječné.
27. 8. 2020|
Voda v Praze na Žižkově znovu teče. Havárie v noci postihla 52 tisíc lidí
Kvůli poruše vodovodního řadu netekla od středečního večera na území městských částí Praha 3 a Praha 10 v některých ulicích voda. Pražské vodovody a kanalizace (PVK) začaly dodávky pitné vody obnovovat během noci. Havárie se dotkla 52 tisíc lidí, ve čtvrtek dopoledne už voda proudila do všech dotčených domácností. Havárie by měla být zcela opravena do odpoledních 15 hodin.
23. 10. 2019Aktualizováno24. 10. 2019, 11:04|