TÉMA

Týden v obrazech

Týden obrazem: Děda Mráz v Mrtvém moři, čínská ledová mašina a zlomený Zlatan

Jak ptáci tvoří srdce, co je chůze slonů, kde se dražil tuňák a proč rybáři v Hongkongu neprotestují, napoví obrazová galerie sestavená z fotografií pořízených v uplynulém týdnu předními světovými agenturami.
12. 1. 2020|

Týden obrazem: Jeptiška si vystřelila z papeže, princ Charles na návštěvě Aucklandu a Santa Claus překvapil předčasně

Proč byl Tom Hanks v kině, kde demonstranti používají hasicí přístroj, koho oslnili krasobruslaři a jak se dá čelit velké vodě v Benátkách? Odpovědi na tyto otázky dává galerie sestavená z fotografií pořízených v uplynulém týdnu předními světovými agenturami.
23. 11. 2019|

Týden obrazem: Prase pracuje na letišti, sněžní muži uprostřed Moskvy a člověk skoro jako čert

Proč jezdí panda v „tunelu“, kdo zapálil vánoční strom, kde se používá laser jako zbraň a jak Japonci vítali císaře? Odpovědi na tyto otázky dává galerie sestavená z fotografií pořízených v uplynulém týdnu předními světovými agenturami.
16. 11. 2019|

Týden obrazem: Korejci nacvičují umírání, v Berlíně létají přání vzduchem a v Almaty je zima stromům

Proč se poradce prezidenta Donalda Trumpa schovává za vozem, kdo předvedl velkolepou show v Seville, kde se zvedají nad hlavu hořící kříže a jak se žirafa stará o žirafu? Odpovědi na tyto otázky dává galerie sestavená z fotografií pořízených v uplynulém týdnu předními světovými agenturami.
10. 11. 2019|

Týden obrazem: Tančící kostlivci, socha s chlapcem v náručí a jezdec formule 1 na koloběžce

Proč opice objímá medvěda, kde mývalové pojídají strašidla, kdo líbá zemi a jak se chrání demonstranti před slzným plynem? Odpovědi na tyto otázky dává galerie sestavená z fotografií pořízených v uplynulém týdnu předními světovými agenturami.
2. 11. 2019|

Týden obrazem: Zombie v Mexiku, pes v rohlíku a rybář u obří díry

Kde panda není panda, co nosí japonská princezna, proč létají na Maltě ryby a čím se polili demonstranti v Londýně? Odpovědi na tyto otázky dává galerie sestavená z fotografií pořízených v uplynulém týdnu předními světovými agenturami.
26. 10. 2019|

Týden obrazem: Levitující tank, milovnice červené a lebka větší než člověk

Kde se připravuje nový skafandr na Měsíc, jak tančí bolivijský prezident, proč jezdí princ William rikšou a co dělal pes v britském parlamentu? Odpovědi na tyto otázky dává galerie sestavená z fotografií pořízených v uplynulém týdnu předními světovými agenturami.
20. 10. 2019|

Týden obrazem: Létání s orlem, květinový revolver a vesnice, kterou pohltí voda

Je ekologický aktivismus na vrcholu? Jak uléhá nositelka Nobelovy ceny a proč je Vladimir Putin na Sibiři? Odpovědi na tyto otázky dává galerie sestavená z fotografií pořízených v uplynulém týdnu předními světovými agenturami.
13. 10. 2019|

Týden obrazem: Sloni bez rodičů, děti pojídající larvy a rytíři na kole

Elvis jezdí v Hongkongu metrem, polární záře září nad Laponskem, Spider-Man leze na mrakodrapy, robot se účastnil zasedání a lidé se oblékají do perel. To nabízí galerie sestavená z fotografií pořízených v uplynulém týdnu předními světovými agenturami.
5. 10. 2019|

Týden obrazem: Létání mezi mrakodrapy a žába v kapce rosy

Kde princ Harry a jeho žena Meghan chodí do mešity, a jak se skládají modré urny? Proč srp a kladivo sledují lidi, jak to, že se koráli neumí nadechnout a odkud vyrazila polární loď? Odpovědi nabízí galerie sestavená z fotografií pořízených v uplynulém týdnu předními světovými agenturami.
28. 9. 2019|

Týden obrazem: Zelený mužík, paví tanec a pes, který rád sedí na hlavě

Auto přilepené na stěně, boty z vodních řas, japonský vítr, světlo jako vzpomínku a strom hořící zevnitř nabízí galerie sestavená z fotografií pořízených v uplynulém týdnu předními světovými agenturami.
14. 9. 2019|

Týden obrazem: Nejstarší japonský ragbista, zeleninový obchod na vodě a rekreace u hurikánu

Dřevěnou verzi Donalda Trumpa ve Slovinsku, karneval karibských národů, hromadu kol v Kazachstánu i nepálské zahánění komárů nabízí galerie sestavená z fotografií pořízených v uplynulém týdnu předními světovými agenturami.
7. 9. 2019|

Týden obrazem: Mozek z tiskárny, lidský dort a žena s motýlími křídly

Indiáni v Anglii, plynové masky před parlamentem, dopis od Donalda Trumpa, výjev z antických básní a pole po explozi nabízí galerie sestavená z fotek předních světových agentur.
29. 6. 2019|