TÉMA

Pierre Richard

Úsměvy smutných mužů pokračují Dvěma slovy jako klíč. Hrají David Švehlík, Pierre Richard a Mentawajci

Premiéru má za sebou volné pokračování diváckého filmového hitu podle knihy Josefa Formánka. Na Úsměvy smutných mužů navazuje snímek Dvě slova jako klíč, rovněž podle předlohy stejného autora. Příběh odehrávající se po celém světě se také na různých místech v zahraničí natáčel, a to včetně ostrova Siberut v Indonésii, kde má spisovatel podle svých slov druhý domov. Do natáčení se zapojil rovněž tamní kmen, největším jménem v zahraničním hereckém obsazení je ale Pierre Richard.
21. 7. 2023|

Na Štědrý den Bohdalová skypuje s Pierrem Richardem, Roden říká pravdu a Kaiser s Lábusem se hádají

Do tuzemských kin po pandemických odkladech vstupuje Vánoční příběh. Film Ireny Pavláskové se odehrává během Štědrého dne, kdy se hrdinové potkávají se svými blízkými, ale i náhodnými lidmi, s nimiž si navzájem ovlivní život. Podle slov režisérky nemá být Vánoční příběh limonáda, ale chce s humorem na plátno převést situace, které rodiny během vánočních svátků zažívají. V obsazení se sešla plejáda slavných jmen, jako Jiřina Bohdalová, Karel Roden či Hynek Čermák. V komediálních rolích se spolu po letech ve filmu objeví Jiří Lábus s Oldřichem Kaiserem. A roli přijal i francouzský komik Pierre Richard.
24. 11. 2022|

Zemřel herec a dabér Petr Oliva. Propůjčil hlas Pierru Richardovi i Robertu Redfordovi

Ve věku pětasedmdesáti let zemřel herec Petr Oliva. Působil také v dabingu, jeho hlasem mluvili z televizních obrazovek třeba francouzský herec Pierre Richard nebo postava agenta Bodieho v seriálu Profesionálové.
9. 2. 2019Aktualizováno9. 2. 2019, 13:00|

Velký blondýn je v Praze jako doma. Herec a milovník vína Pierre Richard navštívil Česko

Do Prahy ve středu zavítala francouzská filmová hvězda Pierre Richard. „Velký blondýn“ hrál v desítkách filmů, mnohé další i režíroval. Letos ztvárnil třeba stárnoucího anarchistu nebo excentrika, který se kvůli mladé ženě převléká za podivínskou sousedku. V posledních letech navíc podobně jako další umělci našel novou zálibu a věnuje se vínu. Nejen to ho znovu přivedlo do Česka.
19. 9. 2018|