Trenér Husár jde na počest volejbalových mistrů pěšky z Bratislavy do Ostravy

Ostrava - Už v průběhu semifinále mužské volejbalové extraligy slovenský volejbalový trenér a manažer Ivan Husár prohlásil, že mladý ostravský tým nemůže vyhrát mistrovský titul, jinak půjde pěšky z Bratislavy do Ostravy. Ostravští hráči mu přání splnili a tak Husár svůj slib v těchto dnech plní.

Ostravští volejbalisté hecovali slovenského trenéra Husára ze šatny bezprostředně po rozhodujícím šestém finálovém utkání proti Českým Budějovicím. Na ostravské Stodolní pak přidali ještě pokřik: „Ivan Husár maže kolena.“

Reportáž Davida Procházky (zdroj: ČT24)

Od minulého čtvrtku Husár plní slib. Vyrazil z Bratislavy a denně ujde přes třicet kilometrů. Na české straně prošel trasou přes Uherský Brod, Luhačovice, Vizovice, Vsetín a Bystřičku. Ve čtvrtek z Bystřičky došel přes Rožnov, kde se k němu přidali volejbaloví kamarádi z Frenštátu pod Radhoštěm a společně přes Velký Javorník kráčeli do Frenštátu. Dnes Ivan Husár vyrazil z Frenštátu pod Radhoštěm a nocovat by měl v Brušperku. Tam už se k němu v sobotu přidají jeho kamarádi z ostravského volejbalového klubu manažer Tomáš Zedník a trenér Zdeněk Šmejkal, kteří s ním poslední dvacetikilometrovou pasáž absolvují společně. Cílovou stanicí je Stodolní ulice, kde Ivan Husár ještě nikdy nebyl, a kam se po deseti dnech turistiky a třech stovkách nachozených kilometrů nevýslovně těší.

Vydáno pod