Fotbalistům Karviné se pod vedením nového trenéra Mazury daří

Karviná - Ve Fotbalové národní lize vyhráli fotbalisté Karviné z posledních šesti utkání pět. V posledním duelu 27. kola odnesl jejich zlepšenou formu celek HFK Olomouc, který si ze slezského města odvezl debakl 1:7.

Vzájemné podzimní utkání v Holicích skončilo bezbrankovou remízou 0:0. Jarní duel naopak nabídl gólový rekord. Už v patnácté minutě poslal Slezany do vedení Mišinský. Po čtvrthodině hry pak domácí vedli už 2:0, kdy míč za záda zaskočeného Šroma poslal ze vzdálenosti zhruba 35 metrů Vaněk.

Reportáž Lukáše Hudečka (zdroj: ČT24)



Do konce první půle se radovali prořídle karvinské tribuny ještě dvakrát. Nejprve se prosadil ve 38. minutě po chybě Šroma Fiala a o pár okamžiků později Mikula. Ten se prosadil i v úvodu druhého poločasu, když zvyšoval už na 5:0 pro Karvinou. Šestou branku domácích pak přidal po vydařené střele v 64. minutě záložník Hottek. Do střelecké listiny se nakonec zapsali i fotbalisté HFK. Palečka překonal dvacet minut před závěrečným hvizdem rozhodčího Proskeho Hromek. O poslendí branku duelu se postarali opět domácí. V 85. minutě se podruhé v utkání prosadil Mišinský. Karviná tak porazila HFK Olomouc zaslouženě 7:1.

Vydáno pod