V Brně začínají módní veletrhy. Představí se 600 značek

Brno - Módní oděvy, obuv a kožené výrobky představí ode dneška čeští i zahraniční vystavovatelé na brněnských veletrzích Styl a Kabo. Oba veletrhy navštěvují hlavně obchodníci a odborníci z módní branže. Jde o největší podobné setkání v Česku. Jubilejní 40. ročník potrvá do úterý.

Ve výstavních pavilonech P a F se představí více než 600 oděvních, obuvnických a kožedělných značek ze 12 zemí. Silné zastoupení mají tradičně vystavovatelé ze Slovenska, Polska, Německa a Rakouska, nechybí ani Itálie, Řecko a Španělsko.

Módnímu veletrhu Styl dominují kolekce dámského a pánského spodního prádla a plavek. Početné jsou i kolekce plážových doplňků a oděvů z funkčních materiálů, samozřejmostí je také nabídka dámské a pánské konfekce, džínové módy a dětského oblečení.

Sortiment veletrhu Kabo tvoří obuv, kožená galanterie a kožené doplňky. Program veletrhů zpestřují pravidelné módní přehlídky v pavilonu P. Každý veletržní den se dvakrát denně projdou po molu modelky a modelové ve spodním prádle, plavkách i dámské a pánské módě.

Vydáno pod