Chci se doma ukázat v co nejlepší formě, vzkazuje thajboxer Hron

Brno – Po čtyřech letech se v domácím, brněnském ringu představí thajboxer Tomáš Hron. Do jihomoravské metropole se totiž podařilo dostat prestižní sérii King of the Ring a Hotel Bobycentrum se tak promění v gladiátorskou arénu. Vrcholem pátečního galavečera budou dva souboje o světový titul, do kterých zasáhnou úřadující mistr Evropy Ondřej Hutník a právě Tomáš Hron.

Jednatřicetiletý thajboxer se na návrat do brněnského ringu připravoval v Holandsku pod vedením uznávaného trenéra Ivana Hippolyta. Tomáš Hron disponuje skvělou fyzickou kondicí a na očekávaný souboj s Rumunem Sebastianem Ciobanem tak piloval hlavně techniku.

Rozhovor s Tomášem Hronem (zdroj: ČT24)

Dvojnásobný držitel titulu Kings of the Ring bude chtít proti o čtyři roky mladšímu rumunskému bojovníkovi přidat třetí vítězství v prestižní sérii. Hlavní část galavečera startuje ve 20:00. Vedle zápasu Tomáš Hrona, který celou akci završí, je na programu dalších jedenáct duelů.

No comment: Příprava Tomáše Hrona v Holandsku (zdroj: ČT24)

Profil Tomáše Hrona

Datum narození: 25.7.1981

Místo narození: Brno

Klub: Muay Thai Brno

Trenér: Karel Kaiser

Váhová kategorie: 82, 85, 90, nyní +95

Styl: Muay Thai

Úspěchy: Zlatá medaile MS WKA 2002, Mistr Evropy WKN 2001, Mistr ČR 2OO2, Mistr světa WKN 2003, Mistr světa WKA 2004, King of the Ring 2004, Interkontinentální titul WKN 2006

Vydáno pod