TÉMA

Alena Nohavová

Na zvyšování důchodů má každá strana jiný recept. Politici se shodnou hlavně na stropu pro odchod do penze

O tom, že by měly důchody růst, není sice mezi politiky sporu, ale to je ve věci penzí takřka to jediné, na čem se shodnou. V předvolební debatě sedmi lídrů kandidátek v Jihočeském kraji zaznělo sedm různých představ, jak získat na důchody peníze. Převážně se shodli pouze na tom, že by se neměl věk odchodu do penze zvyšovat nad 65 let. Hosty debaty byli Jan Bauer (SPOLU), Richard Brabec (ANO), Ivana Kerlesová (PŘÍSAHA), Lukáš Kolářík (PirátiSTAN), Alena Nohavová (KSČM), Iveta Štefanová (SPD) a Ondřej Veselý (ČSSD).
24. 9. 2021|

Lídři z Jihočeského kraje hovořili o hospodaření státu. Na případném zvyšování daní se neshodli

Lídři politických stran, hnutí a uskupení v Jihočeském kraji diskutovali v předvolební debatě České televize o hospodaření státu a deficitu státního rozpočtu. Hovořili také o případných změnách v daních, kdyby se po volbách dostali do vlády. Shodu na tom nenašli. Hosty debaty byli Jan Bauer (SPOLU), Richard Brabec (ANO), Ivana Kerlesová (PŘÍSAHA), Lukáš Kolářík (PirátiSTAN), Alena Nohavová (KSČM), Iveta Štefanová (SPD) a Ondřej Veselý (ČSSD).
24. 9. 2021|

Spolupráci s Ruskem na vyšetřování výbuchu ve Vrběticích lídři na jihu Čech většinou neočekávají

Debatou lídrů z Jihočeského kraje pokračovaly předvolební diskuse České televize, prvním tématem byla kauza výbuchů ve Vrběticích. Došetření kauzy ve spolupráci českých a ruských úřadů neočekávají. Hosty byli Jan Bauer (SPOLU), Richard Brabec (ANO), Ivana Kerlesová (PŘÍSAHA), Lukáš Kolářík (PirátiSTAN), Alena Nohavová (KSČM), Iveta Štefanová (SPD) a Ondřej Veselý (ČSSD). Debatu moderovala Světlana Witowská.
23. 9. 2021Aktualizováno23. 9. 2021, 22:00|

KSČM zahájila předvolební kampaň. Za minulost se nestydíme, říká Filip

KSČM zahájila kampaň před podzimními volbami do Poslanecké sněmovny. Za svůj slogan si strana zvolila „Šance na nový začátek“. Podle jejího předsedy se nestydí za svoji minulost ani za toleranci vlády. Jako svoji devizu komunisté vnímají nezatíženost kauzami nebo vysoké zastoupení žen lídryň na své kandidátce.
4. 6. 2021Aktualizováno4. 6. 2021, 15:52|