TÉMA

Marika Šoposká

Nový seriál ČT se vrací k odloženým případům. Před promlčením je prošetří Krobot a Šoposká

On je detektiv ze staré školy, ona mladá, na první pohlední pohled nepřístupná vyšetřovatelka. Přesto musí najít společnou řeč, aby vyřešili odložené případy, než budou promlčeny. Herci Miroslav Krobot a Marika Šoposká se potkávají v kriminálním seriálu Oktopus. První ze třinácti dílů odvysílá Česká televize 28. srpna. V realitě takzvané pomníčky řeší skupina Tempus, zabývá se zejména nevyřešenými případy vražd a násilných úmrtí.
17. 8. 2023|

Česká televize na podzim uvede seriál s Krobotem, pokračování Osady i návrat StarDance

Česká televize odhalila podzimní program, který nabídne například seriál OKTOPUS s Miroslavem Krobotem v roli detektiva, nebo druhou řadu komediálního seriálu Osada. Známé osobnosti se utkají o titul královny či krále tanečního parketu ve dvanácté sezoně StarDance a Jiří Havelka v premiérovém dokumentárním cyklu odhalí, Jak se dělá dobrá škola. Z kin se na televizní obrazovky přesune Buko, Betlémské světlo nebo BANGER. a novinky představí také iVysílání.
26. 7. 2023Aktualizováno26. 7. 2023, 16:44|

Rozhlas byl chvíli zase československý, aby Mádl zachytil první vlny nového filmu

Režisér a scenárista Jiří Mádl začal natáčet film Vlny. Drama z období konce šedesátých let a pražského jara vypráví o dvou bratrech čelících zkouškám doby, ale odhalí i skutečný příběh korespondentů mezinárodní redakce Československého rozhlasu. Právě před jeho budovou, kde dnes sídlí Český rozhlas, štáb natáčel.
4. 5. 2023|

Krobot a Šoposká točí krimiseriál, rozkrývají v něm odložené případy

Česká televize natáčí nový kriminální seriál. Pod názvem Oktopus se seriáloví kriminalisté vrací k odloženým případům. Kauzy, kterým hrozí promlčení, řeší Miroslav Krobot a Marika Šoposká. Diváci se mohou těšit na třináct na sobě nezávislých dílů.
6. 2. 2023|

Krobot a Šoposká řeší odložené případy. Pachl natáčí nový detektivní seriál

Režisér Jan Pachl natáčí pro Českou televizi novou detektivní sérii Oktopus. Po stopách dávno odložených případů se v ní vydává speciální policejní jednotka. V hlavních rolích se představí Miroslav Krobot a Marika Šoposká.
28. 8. 2022|

Režisér Svátek točí pokračování Úsměvů smutných mužů

V Ústí nad Labem se natáčí další film podle předlohy ústeckého rodáka Josefa Formánka. Dvě slova jako klíč volně navazují na úspěšný snímek Úsměvy smutných mužů, který také vznikal na severu Čech. Do režie se opět pustil Dan Svátek.
10. 11. 2021|

Do začátku StarDance nezbývá ani měsíc. Kamera sledovala při tréninku herce Pavla Trávníčka

Do začátku další řady StarDance zbývá necelý měsíc. Divácky oblíbená soutěž se vrací na obrazovky po jednom roce pauzy, kterou způsobil koronavirus. O titul krále a královny tanečního parketu se letos bude vůbec poprvé ucházet třeba duchovní, tenistka nebo krasobruslař. Zato moderátoři pořadu jsou stálicemi. I jedenáctou řadou provede Marek Eben a Tereza Kostková. Poprvé tanečníky i diváky uvítají v sobotu 16. října.
19. 9. 2021|

Je čas na StarDance. V jedenácté řadě se bude tančit na charleston i Jiřího Suchého

Deset osobností a deset tanečníků se tradičně setká v taneční soutěži StarDance, jejíž jedenáctou řadu začne Česká televize vysílat 16. října. O titul královny či krále tanečního parketu se poprvé v historii show bude ucházet duchovní, tenistka a krasobruslař, tanečnímu umění se ale přiučí i účastníci z herecké a hudební branže. Leitmotivem letošního ročníku je čas.
15. 9. 2021|

Farářka, Franta z Mostu i princ z Popelky. Na parket StarDance vtrhne na podzim deset nových osobností

Česká televize odhalila osobnosti, které zatančí v jedenácté řadě StarDance. Divácky oblíbená soutěž, v níž známé tváře soutěží s profesionálními tanečníky a tanečnicemi, se na obrazovky vrátí na podzim. O králi a královně tanečního parketu opět rozhodne jak profesionální porota ve studiu, tak diváci u obrazovek svým hlasováním.
20. 4. 2021|