TÉMA

Kan

Provoz v Natanzu byl obětí teroristického útoku, řekl šéf íránského jaderného programu

Elektrická distribuční soustava íránského jaderného provozu v Natanzu se během neděle potýkala s problémem. Šéf tamního jaderného programu Alí Akbar Sálehí ho odpoledne ve státní televizi označil za teroristický útok. Izraelská rozhlasová stanice Kan s odvoláním na zdroje z tajných služeb následně uvedla, že ho má na svědomí zpravodajská služba Mossad. Izrael se k věci zatím oficiálně nevyjádřil. Podle dřívějšího vyjádření íránských úřadů při incidentu nedošlo ke kontaminaci ani obětem.
11. 4. 2021Aktualizováno12. 4. 2021, 20:09|

Kandidáti za Klub angažovaných nestraníků ve volbách do Evropského parlamentu 2019

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční ve dnech 24. a 25. května. S volebním číslem 1 usiluje o hlasy Klub angažovaných nestraníků (KAN). Lídrem kandidátky je Jiří Domlátil (KAN). Klub angažovaných nestraníků kandidoval také v minulých volbách do Evropského parlamentu v roce 2014, kdy obdržel 0,15 procenta hlasů a nezískal žádného europoslance.
17. 5. 2019|

Rozhovory s lídry kandidátek do evropských voleb: Jiří Domlátil (KAN)

Před volbami do Evropského parlamentu přináší ČT24 rozhovory s lídry všech kandidátek, které se o mandáty ucházejí. Rozhovory probíhají v pořadí podle volebních čísel stran. S číslem 1 kandiduje Klub angažovaných nestraníků, do voleb jej vede předseda strany Jiří Domlátil. Rozhovor s ním vedl Daniel Takáč.
29. 4. 2019|