TÉMA

Martina Ptáčková

Hvězdy letošní StarDance: Tančit bude herečka Vondráčková, spisovatel Hartl či paralympionik Ježek

Česká televize představila deset osobností, které si zatančí ve třináctém ročníku StarDance. Soutěžní show startuje na podzim. Králem či Královnou tanečního parketu se mohou stát herci Filip Blažek a Oskar Hes či herečky Marta Dancingerová, Jana Paulová a Lucie Vondráčková. Poslední jmenovaná se věnuje rovněž hudbě, stejně jako další soutěžící Ondřej Ruml. Desítku doplňují spisovatel a filmař Patrik Hartl, osminásobná mistryně světa v bojových sportech Martina Ptáčková, paralympijský cyklista Jiří Ježek a kuchařka a influencerka Chili Ta.
17. 4. 2024|

Bill Clinton po třiceti letech znovu navštívil pražský klub Reduta

Bill Clinton, bývalý americký prezident, je v Praze. V úterý se zúčastní konference na Pražském hradě u příležitosti 25. výročí vstupu České republiky do Severoatlantické aliance. Do hlavního města přicestoval už v sobotu večer. V neděli navštívil jazzový klubu Reduta. Na místě s ním byl i český prezident Petr Pavel a zástupci politické reprezentace i bezpečnostní komunity.
10. 3. 2024|

Musíme si pomáhat? Fokus Václava Moravce zkoumal lidské sobectví

Je sobectví přirozené? Probouzí krize v lidech to nejlepší – nebo to nejhorší? Musíme si pomáhat? Tyto otázky se snažilo zodpovědět nové vydání Fokusu Václava Moravce z prostoru Jatka 78. Pozvání přijali lékař Tomáš Šebek, socioložka Jiřina Šiklová, etoložka Jitka Lindová, právník Petr Svoboda, bojovnice a diplomatka Martina Ptáčková a principál Rosťa Novák.
23. 3. 2021Aktualizováno23. 3. 2021, 22:33|