TÉMA

Masážní salón

V domě v centru Zlína došlo k výbuchu, způsobila ho závada na olejovém radiátoru

Příčinou exploze v provozovně masérských služeb na náměstí Míru ve Zlíně byla podle vyšetřovatele závada na olejovém radiátoru. Dva policisté se nadýchali kouře, evakuovat bylo nutné deset lidí. Výbuch ve třetím patře domu se obešel bez zranění. Způsobená škoda je předběžně vyčíslena na dva a půl milionu korun.
9. 11. 2021Aktualizováno9. 11. 2021, 18:20|

Otevřely salony krásy či muzea, do lavic se vrátily další děti

V Česku se od pondělí opět otevřela kadeřnictví, kosmetické salony a další provozovny spojené s péčí o tělo a o zvířata, které byly dosud zavřené kvůli epidemii. V Praze a šesti krajích s nejpříznivější epidemickou situací se navíc od nového týdne vrátili do lavic žáci druhého stupně základních škol, zatím rotačně. Otevřely se tam také galerie a muzea. Ze tří na sedm stoupl počet krajů, kde mohou do mateřských škol chodit všechny děti, nejenom předškoláci.
3. 5. 2021Aktualizováno3. 5. 2021, 20:04|

Útok na salony v Georgii otřásl asijskou komunitou v USA, policie posiluje hlídky

Šok, strach a pobouření podle médií vyvolaly v komunitě asijských Američanů úterní střelecké útoky na tři masážní a kosmetické salony v oblasti města Atlanta, při kterých zemřelo osm lidí včetně šesti žen asijského původu. Zmíněná menšina čelí v USA od začátku pandemie covidu-19 vlně nenávistných činů, podle nové zprávy jich byly nahlášeny téměř čtyři tisíce. Po úterním krveprolití policie v některých městech posiluje hlídky v převážně asijských čtvrtích.
18. 3. 2021|

Při třech útocích na masážní salony u Atlanty zemřelo osm lidí

Po úterní střelbě ve třech masážních a kosmetických salonech v Atlantě a okolí zemřelo nejméně osm lidí, převážně žen asijského původu. Vyšetřovatelé po hodinách pátrání a honičce zatkli jednadvacetiletého podezřelého na jihozápadě státu Georgia, toho následně obvinili z osmi případů vraždy. Policii sdělil, že útok nebyl rasově motivovaný.
17. 3. 2021Aktualizováno17. 3. 2021, 22:21|