TÉMA

Zlata Holušová

Na Colours of Ostrava zahraje poprvé a možná i naposled brazilský písničkář Gilberto Gil

Na festivalu Colours of Ostrava příští rok vystoupí brazilský hudebník Gilberto Gil. Půjde o první a zřejmě i poslední koncert osmdesátiletého písničkáře a držitele devíti cen Grammy v Česku. Festival Colours of Ostrava se bude konat v červenci v industriálním areálu Dolních Vítkovic.
1. 12. 2022|

Ostrava vyhlíží The Killers. Odkládaný koncert Twenty One Pilots měl i českou linku

Druhým dnem ve čtvrtek v Ostravě pokračuje hudební festival Colours of Ostrava. Na programu je jedna z hlavních hvězd letošního ročníku, americká rocková kapela The Killers. Středeční večer patřil dlouho odkládanému koncertu Twenty One Pilots. Festival pokračuje až do soboty.
14. 7. 2022|

Po covidové pauze začínají Colours of Ostrava a slibují nejlepší ročník v historii. Ve středu vystoupí Twenty One Pilots

Po covidové odmlce se pod vysoké pece v Dolních Vítkovicích vrací festival Colours of Ostrava, největší hudební akce v zemi. Čtyřdenní kulturní program se letos odehraje na devatenácti venkovních i vnitřních scénách. Areál se otevřel ve středu v pravé poledne. Středa bude na ostravských pódiích vrcholit vystoupením americké elektronické skupiny Twenty One Pilots.
13. 7. 2022|

Pořadatelé pokračují v přípravách festivalů. Zatím ale nevědí, za jakých podmínek se budou konat

Promotéři letních festivalů stále čekají na podmínky, za kterých budou moct své akce pořádat. Přípravy v tuto chvíli probíhají bez omezení, například vstupenky na hudební festival Colours of Ostrava si z loňského roku nechalo 25 tisíc návštěvníků. Své koncerty potvrdila i většina hudebníků a kapel.
8. 1. 2021|