TÉMA

Ředitelství silnic Zlínského kraje

V centru Zlína se po rekonstrukci otevřela klíčová křižovatka. Skončilo osmiměsíční dopravní omezení

V centru Zlína se po osmiměsíční rekonstrukci otevřela křižovatka Mostní a Březnické ulice. Přinese plynulejší provoz a lepší napojení na místní část Letná, lepší bude i dostupnost MHD v lokalitě, přibyly nové zastávky. Součástí stavby bylo napřímení Mostní ulice, křižovatku začaly řídit semafory.
30. 11. 2023|

Blízko centra Zlína začala přestavba frekventované křižovatky. Dopravní omezení potrvají půl roku

Po pěti letech čekání začala nedaleko centra Zlína rekonstrukce frekventované křižovatky ulic Březnická a Mostní. Za zpoždění může špatný stav evakuační chodby z někdejší firmy Baťa, která vede přímo pod dotyčnou křižovatkou. Město muselo chodbu nejprve odkoupit a později staticky zpevnit. Dopravní omezení na frekventovaném místě potrvají do konce letošního října.
1. 3. 2023|

Silnice z Bystřice pod Hostýnem do Hranic je hotová. Oprava stála více než 150 milionů

Stavbaři dokončili opravy silnice z Bystřice pod Hostýnem na Kroměřížsku směrem na Hranice na Přerovsku. Rekonstrukce více než šest kilometrů dlouhého úseku po hranici Zlínského a Olomouckého kraje trvala rok a půl, práce přišly téměř na 151,3 milionu korun. Informovalo o tom Ředitelství silnic Zlínského kraje (ŘSZK), které se o silnice nižších tříd v regionu stará.
23. 12. 2020|