TÉMA

Petra Hýsková

Předseda věřitelského výboru Mladé fronty viní správkyni, že špatně prodávala majetek, chce po ní 47 milionů

Předseda věřitelského výboru vydavatelství Mladá fronta viní insolvenční správkyni Petru Hýskovou, že špatně prodávala majetek firmy. Tvrdí, že způsobila škodu přes 47 milionů korun a chce, aby ji uhradila. Hýsková odmítla, že by chybovala, a chystá se předložit soudu návrh na zpeněžení zbylého majetku Mladé fronty.
11. 4. 2022|

Věřitel dostane 7,7 milionu korun z prodeje částí Mladé fronty

Krajský soud v Českých Budějovicích souhlasil s tím, aby firma Crane Constancy Investments (CCI) dostala z prodeje částí vydavatelství Mladá fronta 7,7 milionu korun. Navrhla to insolvenční správkyně Petra Hýsková, CCI je jedním ze zajištěných věřitelů. Námitky, jež podala společnost Bohemia Silver, jeden z věřitelů, soud neuznal.
6. 8. 2021|

On-line divize vydavatelství Mladá fronta se prodá nejméně za 15 milionů. Zájemci budou přihazovat v aukci

On-line divize vydavatelství Mladá fronta, které je v konkurzu, se prodá nejméně za 15 milionů korun. Zájemci musí do pátečního dopoledne složit zálohu pět milionů, poté v pátek od 11:00 budou moci předkládat nabídky a přihazovat. Vítěz pak musí obratem uhradit kupní cenu, vyplývá z informací insolvenční správkyně Petry Hýskové, jež zveřejnila ve středu v insolvenčním rejstříku.
6. 1. 2021|

Návrh na aukci vydavatelství Mladá fronta narazil. Insolvenční správkyně mluví o zastavení provozu

Vydavatelství Mladá fronta, které je v insolvenci, hrozí zastavení provozu. Řekla to ve středu insolvenční správkyně Petra Hýsková. Ta navrhovala prodej vydavatelství v elektronické aukci. Z insolvenčního rejstříku ale vyplývá, že krajský soud neudělí výjimku nutnou k tomu, aby se aukce uskutečnila. Soud ani v nejbližší době nesvolá kvůli epidemické situaci schůzi věřitelů. Souhlas k aukci nedala ani firma Czech Property Investments (CPI), jíž Mladá fronta dluží.
18. 11. 2020|