TÉMA

Tomáš Grimm

Berbr odmítl obžalobu o ovlivňování zápasů. Proti korupci jsem bojoval, prohlašuje

Bývalý místopředseda Fotbalové asociace ČR (FAČR) Roman Berbr u plzeňského okresního soudu odmítl kompletně celou obžalobu, podle níž stál v čele organizované skupiny, která se v letech 2019 a 2020 podílela na ovlivňování deseti zápasů třetí a druhé ligy. Rezolutně odmítl, že by taková organizovaná skupina existovala. Tvrzení obžaloby označil za vykonstruovaná, mimo realitu, smyšlená.
18. 4. 2023Aktualizováno18. 4. 2023, 15:38|

Policie mapovala majetek Romana Berbra. Našla balíčky peněz s nápisem „Moje“ i firmu na Seychelách

Policie dále rozkrývá kauzu údajné korupce ve fotbale. Podle spisu zajistila na několika místech miliony korun obviněného Romana Berbra. V jeho bankovní schránce kriminalisté objevili investiční drahé kovy. Zjistili zároveň, že ovládá společnost na Seychelách. I kvůli tomu zůstává bývalý místopředseda fotbalové asociace ve vazbě.
26. 11. 2020|

Rozhodčí Grimm byl propuštěn z vazby, bude vypovídat v kauze kolem Berbra

Státní zástupkyně v pátek propustila z vazby rozhodčího Tomáše Grimma. Ten je spolu s dalšími devatenácti lidmi obviněný v kauze ovlivňování fotbalových zápasů. České televizi to řekl Grimmův právní zástupce s tím, že se jeho klient rozhodl vypovídat a tím důvody vazby pominuly. Další tři lidé, včetně bývalého místopředsedy fotbalové asociace (FAČR) Romana Berbra, ve vazbě zůstávají.
30. 10. 2020|