TÉMA

Martin Malík

V Teplicích slavil i liberecký policejní ředitel Husák. Hnilička rezignuje na poslanecký mandát

Poslanec Milan Hnilička (ANO) rezignuje na mandát ve sněmovně. O setrvání ve funkci šéfa Národní sportovní agentury se rozhodne podle reakcí sportovního prostředí. Hnilička byl v teplickém hotelu Prince de Ligne, který patří místnímu podnikateli a někdejšímu politikovi Petru Bendovi, v sobotu večer na oslavě Bendových padesátin. Podle informací deníku Blesk se akce zúčastnili i místopředseda Rady České televize Jiří Šlégr, bývalý premiér Jiří Paroubek a desítky dalších hostů. Podle Radiožurnálu byl jedním z účastníků také liberecký krajský policejní ředitel Vladislav Husák, který se k věci zatím nevyjádřil.
25. 1. 2021Aktualizováno25. 1. 2021, 22:03|

Policie mapovala majetek Romana Berbra. Našla balíčky peněz s nápisem „Moje“ i firmu na Seychelách

Policie dále rozkrývá kauzu údajné korupce ve fotbale. Podle spisu zajistila na několika místech miliony korun obviněného Romana Berbra. V jeho bankovní schránce kriminalisté objevili investiční drahé kovy. Zjistili zároveň, že ovládá společnost na Seychelách. I kvůli tomu zůstává bývalý místopředseda fotbalové asociace ve vazbě.
26. 11. 2020|

Berbr skončil ve vedení fotbalové asociace. Členy komise rozhodčích odvolal výkonný výbor

Roman Berbr se v souvislosti s obviněním 20 osob z korupce a ovlivňování výsledků zápasů vzdal postu místopředsedy Fotbalové asociace České republiky (FAČR). Její výkonný výbor se v pondělí sešel na mimořádné schůzi a odvolal z funkce členy komise rozhodčích v čele se šéfem Jozefem Chovancem. Mimořádně jej svolal předseda asociace Martin Malík, vystoupil na něm s požadavky na řešení situace.
19. 10. 2020Aktualizováno19. 10. 2020, 18:17|