TÉMA

Sean Connery

Není čas zemřít, ale konečně je čas na bondovku. Daniel Craig naposledy zachraňuje svět i v kinech

Po několikerých odkladech se do kin, včetně českých, na konci září dostává nejnovější bondovka. Snímek Není čas zemřít je zároveň posledním, v němž se role agenta 007 zhostil Daniel Craig.
30. 9. 2021|

Problémy s Bondem. Film Není čas zemřít se odkládá, stárne a stále nemá náhradu za Daniela Craiga

Premiéra nové bondovky Není čas zemřít se odkládala již pětkrát. Původně měl jít snímek do kin již v roce 2019, uvedení se ale protahovalo kvůli tvůrčím neshodám i pandemii koronaviru. Film by měl podle aktuálních zpráv nyní přijít do kin na začátku října, na očekávaný snímek se však problémy začaly věšet ještě před začátkem natáčení.
2. 2. 2021|

Zemřel Sean Connery, první filmový James Bond

Ve věku 90 let zemřel skotský herec Sean Connery, který jako první ve filmu ztvárnil legendárního britského agenta 007 Jamese Bonda. Veřejnosti to oznámila jeho rodina, informovala o tom stanice BBC. Connery zemřel ve spánku ve svém domě na Bahamách.
31. 10. 2020Aktualizováno31. 10. 2020, 15:35|

„Protřepat, nemíchat.“ Sean Connery oslavil devadesátiny. Proslavila ho role Jamese Bonda

Proslavil ho James Bond a dodnes je pro mnohé fanoušky jediným jeho pravým představitelem. Britskému agentovi 007 dodal charakteristický šarm a humor. Sean Connery, herec skotského původu a mužného vzhledu, chtěl být nejdřív fotbalistou a uspěl i v kulturistické soutěži. Nakonec se našel na filmovém plátně. V současnosti hraje golf, věnuje se charitě a angažuje se ve společenském dění ve Skotsku. Poslední roli ve filmu si střihl v roce 2003.
25. 8. 2020|