TÉMA

Biser Arichtev

Záměna dětí pokračuje. Společné soužití Kukaček je složitější, než si myslely

Do vysílání České televize se vrací seriál Kukačky. Druhá řada pokračuje ve sledování osudu dvou rodin, které se musejí vyrovnat se záměnou dětí. Ukazuje se, že žádné řešení není jenom dobré a že rodiče pro své děti udělají cokoliv. První díl příběhu Holcových a Kadlecových nabídne ČT1 v pátek 20. ledna.
11. 1. 2023|

Na jaře se ČT pobaví na účet vysílání z Brna, otevře Místo zločinu České Budějovice a vrátí se Kukačky

Česká televize už připravila program na začátek nového roku a na jaro. Hned od 2. ledna začne vysílat krimiseriál Místo zločinu České Budějovice. Do vyšetřování se nově pustí také Docent v podání Ivana Trojana. Dvě novinky nahlédnou do televizního zákulisí. Minisérie Volha je příběhem udavače z dob normalizační Československé televize, komediální seriál Dobré ráno, Brno! si zase dělá legraci z prostředí současného ranního vysílání. Divákům už jsou známé Kukačky, příběh o záměně dětí se na obrazovky vrátí v dalších třinácti dílech. Filmoví fanoušci se mohou těšit na televizní premiéry sedmnácti snímků dosud uvedených jen v kinech.
6. 12. 2022|

Kukačky se vrátí příští rok. Česká televize točí pokračování seriálu o záměně dětí

Do vysílání České televize se vrátí Kukačky. U diváků i kritiků úspěšný seriál sleduje osudy dvou rodin, které až po několika letech zjistí, že si z porodnice přivezly cizí dítě. První sérii loni sledovalo průměrně 1,7 milionu diváků. Druhá řada se právě točí.
20. 7. 2022|

Výměna miminek. Česká televize natáčí nový seriál Kukačky

Česká televize natáčí nový seriál Kukačky, jehož příběh se točí kolem záměny dětí v porodnici a dopad takové události na život rodiny. Jeho námět připomíná skutečnou událost z roku 2006 z třebíčské nemocnice, která dvěma párům vyměnila novorozené dcery.
13. 7. 2020|