TÉMA

Czech Nature Photo

Fotografickou soutěž Czech Nature Photo 2021 vyhrál snímek kosí rodinky

Mezinárodní porota soutěže Czech Nature Photo udělila titul Fotografie roku fotografovi Igoru Mikulovi za snímek s názvem Kos černý. Do soutěže se celkově přihlásilo 267 autorů, kteří zaslali 2300 fotografií. Novinkou letošního ročníku bylo Czech Photo Junior, do něhož se přihlásilo přes dvě stě žáků základních a středních škol, kteří zaslali téměř tisíc fotografií. Slavnostní vyhlášení cen se konalo v pondělí on-line na sociálních sítích, od úterý až do 17. července je v galerii Czech Photo Centre v pražských Nových Butovicích otevřena výstava z nominovaných a dalších zajímavých snímků soutěže Czech Nature Photo.
11. 5. 2021|

Fotografická soutěž Czech Nature Photo představila nominované snímky pro rok 2021

Vlčí láska, Mořský vysavač a Bílá tma patří k fotografiím, které se dostaly do finále letošního ročníku Czech Nature Photo. Do soutěže se přihlásilo 267 autorů, kteří zaslali 2300 fotografií. Vítězové jednotlivých kategorií budou oznámeni 4. května na slavnostním ceremoniálu v galerii Czech Photo Centre. Obrazová galerie představuje nominované snímky v jednotlivých kategoriích.
20. 3. 2021|

Fotografickou soutěž Czech Nature Photo 2020 vyhrál snímek Ve stínu

Hlavní cenu v soutěži Czech Nature Photo si letos odnesla fotografie Ve stínu. Snímek Petra Slavíka, který zachytil pumu v protisvětle, získal od poroty titul Fotografie roku. Do čtvrtého ročníku soutěže se přihlásilo 229 autorů, kteří zaslali porotě k posouzení téměř dva tisíce snímků. Slavnostní předání cen a zahájení výstavy se letos konalo on-line. Fotogalerie představuje vítězné snímky ve všech vyhlášených kategoriích - mezi jednotlivci i sériemi fotografií.
5. 5. 2020|