TÉMA

Iva Pazderková

„Nepoznám, kdy mluví vážně.“ Krobot zařídil Pavlu Šimčíkovi Velkou premiéru

Režisér a scenárista Miroslav Krobot představuje v traileru svůj třetí celovečerní film. Scénář napsal opět v tandemu s olomouckým psychologem Lubomírem Smékalem, na Olomoucku se komedie také točila. Hlavní role obsadil Krobot Pavlem Šimčíkem a Ivou Janžurovou.
3. 6. 2022|

Láska v čase korony je komplikovanější. Nový seriál ČT oboje bere s humorem

Lupiči před dveřmi, hrubá mouka a učitelka na telefonu. Postavy a rekvizity, s nimiž rozehrává Česká televize nový komediální seriál Láska v čase korony. Příběhy obyvatel jednoho činžovního domu odráží situace, které během omezení v důsledku koronavirové krize zažívají sami diváci. Jejich historkami je také postupně vznikající scénář inspirován. První díl z celkem šesti odvysílá Česká televize 4. května ve 21:10 na Jedničce.
4. 5. 2020|

Láska v čase korony. ČT točí humorný seriál o pandemii, píší ho sami diváci

Jeden dům, tři generace a jedna pandemie. Česká televize se se stávající tíživou situací rozhodla bojovat humorem, a 14. dubna proto začne natáčet seriál Láska v čase korony, který nelehké časy divákům odlehčí. Sami navíc mohou svými humornými příběhy přispět, pod dohledem Tomáše Baldýnského z jejich příspěvků vzniknou další díly seriálu, který se tak bude točit postupně. První – a jediný díl vymyšlený bez pomoci diváků – odvysílá ČT1 27. dubna ve 21:10.
6. 4. 2020|