TÉMA

Woody Harrelson

Na závěr filmového festivalu ve Varech přijede Robin Wrightová

K držitelům čestných ocenění z letošního filmového festivalu v Karlových Varech přibylo jméno Robin Wrightové. Americká herečka a režisérka, známá mimo jiné ze seriálu Dům z karet, obdrží na závěr sedmapadesátého ročníku Cenu prezidenta festivalu. Už dříve Vary oznámily, že očekávají také příjezd Russella Crowea, Ewana McGregora či Alicie Vikanderové.
20. 6. 2023|

Chirurgický zákrok je nový sex. V Cannes se protestuje, směje bohatým a vyhlíží Cronenberg i Elvis

Letošní filmový festival v Cannes je v polovině, podle insiderů ale ještě ty největší hity dost možná přijdou. Čeká se na thriller Davida Cronenberga Crimes of the Future nebo velkolepé životopisné drama Elvis. Polská režisérka Agnieszka Hollandová kritizovala, že se na festivalu promítá nový film ruského disidenta, zatímco se po červeném koberci již prošli Julia Robertsová, Tom Cruise, Sharon Stoneová, Michael Fassbender nebo Marion Cotillardová. Vítěz Zlaté palmy bude znám v sobotu.
23. 5. 2022|

Febiofest zahájí Šarlatán. Na festival přijede i hvězdný Woody Harrelson

Mezinárodní filmový festivalu Febiofest zahájí snímek Šarlatán polské režisérky Agnieszky Hollandové. Čestnou cenu Kristián převezmou herci Milan Lasica a Iva Janžurová nebo režiséři Hirokazu Kore-eda a Oren Moverman, s nímž dorazí také hollywoodský herec Woody Harrelson.
4. 3. 2020|