TÉMA

Suchohrdly

Příčinou výbuchu domu v Suchohrdlech byl unikající plyn, někdo manipuloval s připojením spotřebičů

Příčinou středečního výbuchu v domě v Suchohrdlech na Znojemsku byl podle kriminalistů a vyjádření přizvaných odborníků unikající plyn. Kriminalisté nyní zjišťují okolnosti exploze. Ta zničila dům ve středu večer. V domě zemřel mladý muž, kterého museli hasiči vyprostit z trosek. Nikoho jiného v domě nenašli.
21. 4. 2023|

Policie vyšetřuje výbuch domu na Znojemsku, při kterém zemřel muž

Policisté stále prověřují příčinu nočního výbuchu rodinného domu v Suchohrdlech na Znojemsku. Zemřel při něm mladý muž, nikdo další se nezranil. Budova je úplně zničená, trosky celý den prohledávali vyšetřovatelé. Tlaková vlna poškodila i okolní domy.
20. 4. 2023|

Výbuch na Znojemsku zcela zničil rodinný dům, jeden člověk zemřel

V Suchohrdlech na Znojemsku ve středu večer při výbuchu v rodinném domě zemřel mladý muž, kterého museli hasiči vyprostit z trosek. Dům byl zcela zničen. Další lidé nebyli ve zničeném domě nalezeni a sousední dům zřejmě není poškozený. Příčina výbuchu v současnosti není známa. Vyplývá to z informací hasičů a policie na Twitteru. Na místě byli i záchranáři, ale nikoho podle informací ČTK neošetřovali.
19. 4. 2023Aktualizováno19. 4. 2023, 23:40|

Kus ledu, který odletěl z náklaďáku, prorazil přední i zadní sklo a zranil řidiče

Uvolněný kus ledu z jedoucího nákladního vozu na Znojemsku proletěl dalším autem a zranil jeho řidiče. Policie po řidiči nákladního vozu pátrá a v této souvislosti upozorňuje na nutnost důsledného očištění vozu před jízdou. Jinak hrozí dvoutisícová pokuta.
7. 1. 2020|