TÉMA

Till Lindemann

Berlínská prokuratura zastavila vyšetřování zpěváka skupiny Rammstein Lindemanna

Berlínská prokuratura v úterý oznámila, že zastavila vyšetřování zpěváka skupiny Rammstein Tilla Lindemanna kvůli podezření ze sexuálních deliktů. Podle státních zástupců se nepodařilo shromáždit důkazy, že by Lindemann měl nedobrovolný pohlavní styk se ženami, informovaly agentura DPA a AFP. Nejméně jedna žena však v uplynulých měsících tvrdila, že odmítla se zpěvákem sex a následně se ocitla v jeho ložnici, aniž by věděla, jak se tam dostala.
29. 8. 2023|

Frontmana kapely Rammstein vyšetřuje prokuratura kvůli obviněním ze sexuálního násilí

Německá metalová legenda Rammstein přišla o spolupráci s jedním z největších hudebních vydavatelství, Universalem. Jde o další ránu, kterou spustila aféra údajného sexuálního obtěžování a zneužívání fanynek frontmanem kapely Tillem Lindemannem. Kvůli nejméně třem obviněním ho začala vyšetřovat německá prokuratura.
16. 6. 2023|

Frontman kapely Rammstein dostal k narozeninám sochu, hned ji ale ukradli

Zloději v severoněmeckém Rostocku ukradli bronzovou sochu Tilla Lindemanna. Dílo, vytvořené k šedesátinám frontmana kapely Rammstein, vydrželo na podstavci pouhý den. Hlášení o zmizení obdržela policie právě na Lindemannovy narozeniny.
5. 1. 2023|

Klip týdne: Muž a žena očima Tilla Lindemanna

Zpěvák německých Rammstein Till Lindemann se činí a jen několik dní po vydání již druhého alba svého vedlejšího projektu pouští do světa i další videoklip. Vizuál k titulní skladbě Frau & Mann se po kontroverzní Knebel tentokrát obešel bez cenzury.
1. 12. 2019|