TÉMA

ČT sport

V bublinách, jinde a bez diváků. Lotyšská Riga hostí neobvyklý hokejový šampionát

Startuje mistrovství světa v hokeji. Fanoušci si na něj museli počkat dva roky, kvůli koronaviru se loňský šampionát zrušil. V prvním zápase v pátek odpoledne český tým třikrát dorovnal skóre s Ruskem, 19 vteřin před koncem ale padl rozhodující gól a Češi prohráli 3:4.
21. 5. 2021Aktualizováno21. 5. 2021, 23:08|

Zemřel novinář Otakar Černý, jedna z nejvýraznějších osobností české televizní žurnalistiky

Ve věku 77 let zemřel někdejší dlouholetý šéf redakce sportu České televize Otakar Černý, který patřil k nejvýraznějším osobnostem české televizní žurnalistiky, a to nejen té sportovní. Po listopadu 1989 moderoval velmi sledované politické diskusní pořady Co týden dal a Debata, nakonec se ale přes krátké působení v novinách a jako mluvčí vrátil do ČT a ke sportu, kde před patnácti lety založil a začal budovat program ČT sport. Proslul neotřelostí svých reportáží i schopností formulovat otázky hostům.
16. 2. 2021Aktualizováno16. 2. 2021, 11:35|

Živé vysílání ČT24. Pokud kvůli přechodu na DVB-T2 nevidíte programy ČT, sledujte je na webu

Pozemní televizní vysílání v Praze a středních Čechách přechází od standardu DVB-T ke standardu DVB-T2. Zatím se to týká programů České televize, brzy budou ale následovat i komerční stanice. Pokud na svém televizoru aktuálně nevidíte program ČT24 ani jiné kanály České televize, které jste dříve měli naladěné, živé vysílání můžete sledovat ve videu v tomto článku.
27. 11. 2019|