TÉMA

Lukavec

Nehoda na dvě hodiny uzavřela dálnici D8 na Litoměřicku ve směru na Ústí nad Labem

Dálnici D8 na Litoměřicku ve směru z Prahy na Ústí nad Labem v úterý zhruba na dvě hodiny uzavřela nehoda osobního a nákladního auta. Vážně zraněnou řidičku osobního auta transportoval vrtulník do traumacentra ústecké nemocnice.
16. 5. 2023Aktualizováno16. 5. 2023, 12:52|

Nejvyšší soud potvrdil čtyři roky za znásilnění u Litoměřic. Pachatel má schizofrenii

Nejvyšší soud potvrdil rozsudek nad Libyjcem potrestaným za znásilnění nezletilé dívky na Litoměřicku. Justice mu vyměřila čtyři roky vězení a ústavní léčbu. Je psychicky nemocný, trpí schizofrenií. Nejvyšší soud rozhodoval bez veřejného jednání, výsledek sdělila předsedkyně Okresního soudu v Litoměřicích Halka Lacinová.
23. 4. 2021|

Ministerstvo plánuje propojování vodáren, má to pomoci s nedostatkem vody

Ministerstvo zemědělství dá dalších půl miliardy korun na propojování velkých vodárenských soustav, celkem tak půjde až o jednu miliardu. Peníze navíc získalo ministerstvo ze státního rozpočtu. Podpoří hledání nových zdrojů vody v obcích nebo rozšíření těch stávajících. Situace ve spoustě obcí a měst v Česku se po současných deštích výrazně zlepšila, některá místa v zemi však stále kvůli suchu trápí nedostatek vody.
27. 6. 2020|

Znásilnění si nepamatuji, ale pokud jsou důkazy, tak souhlasím, řekl u soudu obviněný Libyjec

Cizinec obžalovaný ze znásilnění nezletilé u Litoměřic řekl u soudu, že si na čin nepamatuje a neví, zda měl s dívkou pohlavní styk. Do Česka přicestoval muž narozený v Libyi z Německa. Za znásilnění mu hrozí trest od dvou do deseti let vězení. Soudní proces bude pokračovat na konci listopadu.
17. 10. 2019|