TÉMA

Michal Čížek

V centru Zlína se po rekonstrukci otevřela klíčová křižovatka. Skončilo osmiměsíční dopravní omezení

V centru Zlína se po osmiměsíční rekonstrukci otevřela křižovatka Mostní a Březnické ulice. Přinese plynulejší provoz a lepší napojení na místní část Letná, lepší bude i dostupnost MHD v lokalitě, přibyly nové zastávky. Součástí stavby bylo napřímení Mostní ulice, křižovatku začaly řídit semafory.
30. 11. 2023|

Zlínské Příluky a průmyslová zóna se napojí na hlavní tah. Vznikne také odstavné parkoviště

Ve Zlíně byla v pondělí zahájena stavba silničního napojení průmyslové zóny Zlín-východ a městské části Příluky. Jde o největší dopravní stavbu města poslední dekády. Vyžádá si 288 milionů korun, řekl radní města Michal Čížek (ANO). Stavba by měla být hotová v dubnu 2023.
8. 11. 2021|

Dopravu v centru Zlína změnila uzavírka kvůli stavbě kruhového objezdu u autobusového nádraží

Kvůli výstavbě okružní křižovatky je v centru Zlína uzavřená ulice Vodní, Bartošova a Trávník. Průjezd stavbou je povolen pouze autobusům veřejné dopravy a vozidlům integrovaného záchranného systému. Uzavírka potrvá do 30. září. Opětovné otevření ulic pro auta se předpokládá od 1. října.
1. 6. 2021|
Newsroom ČT24

Známí fotografové odmítli účast na Czech Press Photo, prý ztratilo kredit. Ředitelka se brání

Letošního ročníku Czech Press Photo se nezúčastníme, oznámilo několik předních českých fotografů. Soutěž kritizovali už loni, když zvítězila amatérská fotografie orangutanů z Bornea. Podle nich se ale od té doby nic nezměnilo. Ředitelka soutěže se brání – k úpravě pravidel prý došlo.
21. 9. 2019|