TÉMA

Panenský Týnec

Převrácený kamion blokoval dálnici D7 u Postoloprt. Podařilo se ji zprovoznit po třinácti hodinách

Dálnici D7 u Postoloprt na Lounsku směrem na Chomutov v noci na čtvrtek uzavřela nehoda kamionu. Převrátil se na bok, řidič jízdu nepřizpůsobil počasí. Náklad se podařilo v poledne přeložit a kamion vrátit na kola, na vozovku ale unikly provozní kapaliny, které se podařilo odstranit až před třetí hodinou odpoledne. Práce komplikovalo husté sněžení, řekl mluvčí lounských policistů Jakub Mareš. Odpoledne na D7 havarovalo i další auto, které narazilo do svodidel.
18. 1. 2024Aktualizováno18. 1. 2024, 15:16|

Dálnice D7 je po ranní nehodě průjezdná oběma směry

Vážná nehoda dvou osobních aut ráno uzavřela dálnici D7 na 40. kilometru mezi Louny a Panenským Týncem. Komunikace byla uzavřená v obou směrech, na místě zasahovali hasiči a záchranáři. Po desáté policisté hlásili, že směr na Chomutov už je průjezdný, asi o hodinu později už se dalo projet oběma směry. Čtyři lidé utrpěli těžká zranění, řekla severočeská policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.
1. 5. 2023Aktualizováno1. 5. 2023, 12:06|

Obyvatelé Žerotína si stěžují na hluk z dálnice D7. Obec bude jednat s ŘSD o opatřeních

Obyvatelé severočeského Žerotína si stěžují na hluk z nedávno otevřeného úseku dálnice D7 u Panenského Týnce. Auta po něm jezdí od konce loňského roku a radnice od té doby zaznamenává stížnosti místních. Obec, která leží asi šest set metrů od dálnice, proto bude o situaci jednat s Ředitelstvím silnic a dálnic.
25. 1. 2022|

ŘSD otevřelo dálnici D7 u Panenského Týnce. Problémovou silnici rozšiřuje o dva pruhy

Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) otevřelo rozšířený obchvat u Panenského Týnce na Lounsku na dálnici D7. Auta na něj budou moci poprvé vyjet zhruba ve čtyři hodiny odpoledne. Šlo o úsek s vysokou nehodovostí, rozšíření by mělo napomoci jejímu snížení a odvedení dopravy z okolních obcí.
16. 12. 2021|

Silničáři rozjeli stavbu úseku D7 u Panenského Týnce. Hotový má být za dva roky

Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) zahájilo stavbu tříkilometrového úseku dálnice D7 u Panenského Týnce, čímž by měl být odstraněn jeden z vysoce nehodových úseků. Ředitel ŘSD Radek Mátl připomněl, že v roce 2008 se v místě stala tragická nehoda, při níž zemřelo osm lidí. Stavba bude stát 685 milionů korun bez DPH. Úsek by měl být hotov do října 2021.
17. 9. 2019|