TÉMA

Kriminální policie

Muž v brněnském domě pobodal muže a dvě ženy, jedna zemřela

Dvacetiletý muž pobodal v domě v Brně-Komíně o víkendu dvě ženy a muže, jedna z žen zranění nepřežila. Následně se pokusil spáchat sebevraždu. Mladík je ve vazbě, obviněný z trojnásobné vraždy, částečně i ve stádiu pokusu.
6. 9. 2022|

Policie prověřuje nález mrtvého novorozence v Praze 5

Policie prověřuje nález mrtvého novorozence v igelitovém pytli v Praze 5. Věcí se zabývají kriminalisté z prvního oddělení krajského ředitelství, kteří vyšetřují násilné trestné činy, řekla mluvčí pražské policie Violeta Siřišťová.
18. 5. 2022|

Výbuch domu v Lenoře podle policie úmyslně způsobil muž, který jako jediný neštěstí nepřežil

Jihočeští kriminalisté uzavřeli loňský případ požáru a výbuchu v obytném domě v Lenoře na Prachaticku. Podle nich neštěstí úmyslně způsobil muž, který při události jako jediný zemřel. Právě kvůli jeho úmrtí byl případ odložen, protože trestní stíhání je nepřípustné, pokud viník zahynul. Při explozi, ke které došlo v říjnu 2019, se zranilo i dalších devět lidí.
5. 5. 2020|

Šéf pražského oddělení vražd Mareš, spoluautor televizních Případů 1. oddělení, končí ve funkci

Šéf oddělení vražd pražského krajského policejního ředitelství Josef Mareš skončí k 30. listopadu ve funkci. Zprávu přinesl Deník N, kterému Mareš informaci potvrdil. Zatím není zřejmé, zda bude známý kriminalista pokračovat u policie na jiné pozici.
13. 9. 2019|