TÉMA

Veronika Kubařová

Mám svoje otazníky, co v životě dál, říká herečka Veronika Khek Kubařová

Česká televize letos na Štědrý večer nabídne pokračování úspěšné pohádky Tajemství staré bambitky. Objeví se v ní i královna Julie, kterou hraje herečka známá z Dejvického divadla Veronika Khek Kubařová. Ta v rozhovoru pro Interview ČT24 mluví o Dejvickém divadle, Ivanu Trojanovi i filmových rolích, které si prý vybírá podle chuti. „Baví mě ženy, které už mají něco odžito,“ říká.
22. 12. 2022|

Tajemství staré bambitky prozradí až kina, poodhaluje ho ale první ukázka

Tajemství staré bambitky patří k divácky nejúspěšnějším pohádkám posledních let. Po deseti letech vzniká volné pokračování, v hlavních rolích se opět vrací Tomáš Klus či Ondřej Vetchý. Premiéra je plánována na 9. prosince do kin, v těchto dnech se práce na pohádce přesouvá ze střižny do postprodukce. Nový příběh poodkrývá první teaser.
11. 8. 2021|

Tomáš Klus před Vánoci odkryje další Tajemství staré bambitky

Po deseti letech se pokračování dočká divácky úspěšná pohádka Tajemství staré bambitky. Příběh kdysi splnil písničkáři Tomáši Klusovi přání zahrát si prince, v novém pohádkovém dobrodružství se objeví jako král. Diváci se na Tajemství staré bambitky 2 mohou těšit 9. prosince tohoto roku v kinech. Tvůrci slibují opět klasickou pohádku s humorem a písničkami.
6. 4. 2021|

Jubilejní desátá StarDance uctí památku Karla Gotta. Začíná už v sobotu večer

Jubilejní desátá řada populární taneční soutěže StarDance začne poctou legendě a králi české popmusic Karlu Gottovi, který zemřel 1. října. Přímým přenosem tradičně provázejí Tereza Kostková a Marek Eben. Úvodní večer sledujte už tuto sobotu 12. října od 20:00 na ČT1.
12. 10. 2019|

Deset párů už si brousí parkety. Jubilejní StarDance bude tančit na Gotta i revoluci

Profesionální tanečníky a osobnosti ze showbyznysu už podesáté svede na parket taneční soutěž StarDance. Ani v jubilejní řadě podle tvůrců nebude chybět jak noblesa a elegance, tak novinky v podobě tematických večerů. ČT v úterý zveřejnila další podrobnosti o chystané show. Soutěžící se divákům poprvé představí v sobotu 12. října.
10. 9. 2019|

Koukalová, Kovy, Graves či Hanuš. Seznamte se s hvězdami, které tančí v desáté StarDance

Na podzim chystá Česká televize už podesáté oblíbenou taneční soutěž StarDance. O titul „král a královna parketu“ se bude opět ucházet deset známých osobností, povedou je nově tanečníci, které diváci neznají z předchozích ročníků. Obměnou prošla i porota, v roli jednoho z porotců se představí loňský soutěžící Richard Genzer.
10. 6. 2019Aktualizováno24. 7. 2019, 11:36|