TÉMA

Patricia Clarksonová

Když se setká první láska s tou současnou. Šary Vary vezou divácké hity i vítěze festivalu

Kým jsme byli v minulém životě? A kým bychom byli teď, kdybychom se v minulosti vydali jinou cestou? To jsou otázky, které si kladou Hae-Song a Nora. Někdejší dětské lásky osud po mnoha letech znovu přivádí dohromady ve filmu Minulé životy, který se po projekcích na karlovarském festivalu představí i na Šary Vary. Oficiální ozvěny letošního ročníku vezou do Prahy a do Brna na dvě desítky diváckých hitů i oceněných snímků.
10. 7. 2023|

Herečka Patricia Clarksonová přijela do Varů s Řidičským průkazem. Odveze si cenu

Řadu slavných hostů, kteří kdy zavítali na karlovarský festival, rozšířila na závěr 54. ročníku Patricia Clarksonová. Americká herečka přijela do Varů představit svůj Řidičský průkaz, tedy film, který má ráda, protože, jak sama říká, je o důležitých setkáních v životech. Při sobotním závěrečném ceremoniálu také převezme ocenění za přínos kinematografii.
6. 7. 2019|

Hostem závěru 54. ročníku je americká herečka Patricia Clarksonová

6. 7. 2019|

Vary jsou v pohodě. Na festival přijede herečka Julianne Mooreová

Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech ocení oscarovou herečku Julianne Mooreovou. Na 54. ročníku, který se koná od 28. června do 6. července, osobně uvede se svým manželem, režisérem Bartem Freundlichem, jejich nejnovější snímek After the Wedding (Po svatbě). Mooreová také převezme ve Varech Křišťálový globus za mimořádný přínos světové kinematografii, stejné ocenění na závěr letošní přehlídky obdrží i americká herečka Patricia Clarksonová.
11. 6. 2019Aktualizováno11. 6. 2019, 20:28|