TÉMA

Výškovické mosty

Další objížďka v Ostravě. Do konce měsíce bude uzavřena část ulice 28. října

Dopravu v Ostravě komplikuje další uzavírka důležité silnice. Kvůli opravě kanalizace se na téměř tři týdny uzavřela část ulice 28. řína mezi Porubou a centrem města. Oprava se týká zhruba dvě stě metrů dlouhého úseku u křižovatky s ulicemi Plzeňská a Mariánskohorská. Dešťová kanalizace je podle Moravskoslezského kraje ve velmi špatném stavu a při větších bouřkách voda pravidelně zaplavuje vodárenskou budovu.
14. 10. 2019|

Oprava Výškovických mostů v Ostravě částečně uzavře Rudnou ulici. Největší problémy se očekávají v pondělí

Kvůli pokračující výstavbě východní strany Výškovických mostů v Ostravě bude na několik dnů výrazně omezena doprava v Rudné ulici. Jedna z nejvytíženěších silnic v Ostravě se částečně uzavře v sobotu a omezení skončí až v pondělí večer. Rudná bude sice průjezdná, ale v obou směrech budou moci auta jezdit jenom v jednom pruhu.
20. 9. 2019|

Práce na výškovických mostech v Ostravě mají zpoždění. Místo prosince budou hotové až v květnu

Několikaměsíční zpoždění mohou nabrat práce na výškovických mostech v Ostravě. Původně bylo v plánu, že je dělníci dokončí do prosince tohoto roku, v základech se ale objevily závažné problémy. Do demolice starých mostů a stavby nových se Moravskoslezský kraj pustil kvůli jejich havarijnímu stavu. Práce začaly už loni na jaře.
11. 9. 2019|

Řidiči stojí v kolonách na jihu Ostravy i čtvrt hodiny. Situace se o víkendu ještě zhorší

Velmi komplikovaný je od úterního rána průjezd nejlidnatější ostravskou částí Jih, kde se kvůli rekonstrukci zcela uzavřely mosty ve Výškovické ulici. Na objízdných trasách v Čujkovově i Pavlovově ulici se tvoří dlouhé kolony. Situace se ještě víc zkomplikuje o víkendu, kdy se uzavře i frekventovaná Rudná.
5. 6. 2019|