TÉMA

Richard Krajčo

Ve dvanácté řadě soutěže StarDance zatančí Krajčo, Kubelková i cukrář Maršálek

Na parketu se v nové řadě StarDance představí herečky Ivana Chýlková a Darija Pavlovičová, zpěváci Tereza Mašková a Richard Krajčo, kajakář Vavřinec Hradilek, modelka Iva Kubelková, herec David Prachař, cukrář Josef Maršálek i manželská dvojice, sportovkyně a herec, Eva a Marek Adamczykovi, oznámila Česká televize na tiskové konferenci k podobě dvanácté řady.
24. 4. 2023|

Všechny báječný věci, kvůli kterým stojí za to žít, probírá Richard Krajčo i s diváky

Pražské Divadlo Ungelt uvádí monodrama Všechny báječný věci britského dramatika Duncana Macmillana a komika Johnnyho Donahoea. V inscenaci pro jednoho herce přesto není Richard Krajčo sám, jeho hereckými spoluhráči jsou totiž i diváci.
26. 1. 2023|

Richard III. jako arogantní floutek intrikuje v Dejvickém divadle

Kde se bere zlo, které pak dokáže zabíjet a ničit? Na tuhle otázku se pokoušel najít odpověď už Shakespeare ve svých slavných historických dramatech včetně Richarda III. Nejnověji to nyní zkouší i režijní duo SKUTR se souborem Dejvického divadla.
5. 4. 2022|

Festival Tabook se o samotě zaobírá literaturou, Týden čtení dětem si přizval Krajča nebo Kozuba

S říjnem začaly v česku také dvě literární akce. Ke společnému předčítání v rodinách opět vybízí Týden čtení dětem. Koná se po celém Česku, zahájení ale pořadatelé umístili do Českého Těšína, kde před deseti lety projekt začínal. Zájem o čtení navíc podpořili i písní, nazpívali ji Richard Krajčo nebo David Stypka. Literatura je od 1. října tématem také v Táboře. Na tamním, třídenním knižním festivalu se letos představí přes šedesát malých nakladatelů.
2. 10. 2020|

K hudebním Andělům nejvíce vzhlíží Mišík, nominaci má in memoriam i Gott

Písničkář Vladimír Mišík se může těšit z nejvíce nominací na hudební ceny Anděl za rok 2019. Česká hudební akademie ho nominovala v šesti kategoriích. Na tři nominace pak dosáhla kapela Zvíře jménem Podzim. Mezi nominovanými se in memoriam objevilo i jméno Karla Gotta. Ocenění 29. ročníku budou oznámeni 31. března v přímém přenosu České televize.
22. 1. 2020|

Místo zločinu: Česká televize. Do nových filmů a seriálů zapojila Zrádce, Veterána i nemluvně

S novým rokem začne Česká televize vysílat řadu novinek, převážně kriminálních. Přichystala mimo jiné tři seriály či minisérie podle skutečných událostí (Místo zločinu Ostrava, Zrádci, Vysoká hra) a televizní film inspirovaný osudem herečky Jiřiny Štěpničkové (Past). Zábavu slibuje společné vyšetřování penzisty a vnuka (Poldové a nemluvně), napětí lze čekat od psychologických sond Stockholmský syndrom a Veterán. Do duše divákům i hostům nahlédne také v nové show psychiatr Radkin Honzák. Do zdravotnického zákulisí zavedou Sestřičky a to umělecké přiblíží nové pořady o jazzu a výtvarném umění. Blíže povánoční program představuje fotogalerie.
3. 12. 2019|

Neber úplatky, radí Richard Krajčo. Jako filmový kriminalista roztočil Vysokou hru

Richard Krajčo se jako vyšetřovatel Krása v novém televizním filmu režiséra a scenáristy Jiřího Svobody pustil do boje s korupcí. Hrdinou snímku Vysoká hra je policista protikorupčního útvaru, pro něhož je právní stát a potrestání zločinu prioritou.
5. 6. 2019|