TÉMA

Vévodkyně Meghan

Tvrzení Harryho a Meghan jsou znepokojivá, reaguje na rozhovor s párem Buckinghamský palác

Buckinghamský palác po téměř dvou dnech prolomil mlčení ohledně televizního rozhovoru prince Harryho a jeho manželky Meghan, který vyvolal silné emoce. V prohlášení vydaném ve jménu královny Alžběty II. uvádí, že podrobnosti o problémech páru zarmoutily celou rodinu. Znepokojivá je prý zejména nastolená rasová otázka, problematickým bodům se bude královský dvůr věnovat v soukromí. Meghan, která je míšenka, řekla, že někdo z královské rodiny vyjádřil obavy, zda její syn bude dost bílý.
9. 3. 2021Aktualizováno9. 3. 2021, 22:51|

Princ Harry a vévodkyně Meghan definitivně opouštějí královskou rodinu

Britský princ Harry a jeho manželka vévodkyně Meghan oznámili, že se nehodlají vrátit k plnění povinností v rámci královské rodiny. Informoval o tom Buckinghamský palác. Pár zveřejnil úmysl opustit role předních členů královského dvora a začít nezávislejší život loni v lednu, s koncem března pak přestal vykonávat povinnosti monarchů. Od té doby běželo roční přechodné období, do jehož uplynutí se mělo definitivně vyjasnit jeho budoucí postavení.
19. 2. 2021|

Vévodkyně Meghan a princ Harry mají syna

Manželka britského prince Harryho vévodkyně Meghan porodila v pondělí chlapce. Pár oznámil těhotenství v říjnu během návštěvy Austrálie a Nového Zélandu. Dítě je sedmé v řadě v nástupnictví na britský trůn.
6. 5. 2019Aktualizováno6. 5. 2019, 16:43|