TÉMA

ANS

Lídři stran a hnutí diskutovali v Politickém spektru o covidových opatřeních nebo zahraniční politice

Lídři pěti stran a hnutí, které kandidují ve volbách do Poslanecké sněmovny, debatovali v pořadu Politické spektrum na ČT24. Zaměřili se na domácí témata jako jsou hospodaření státu, covidová opatření nebo kvalita vzdělávání v českých školách. Diskutovali také o zahraniční politice a členství České republiky v Evropské unii a Severoatlantické alianci. Hosty byli Vladimíra Vítová (Aliance národních sil), Petr Cibulka (Volte Pravý Blok www.cibulka.net), Jana Bobošíková (Volný blok), Tomáš Raždík (Švýcarská demokracie) a Magdalena Davis (Zelení).
19. 9. 2021|

ANS k tématu Zahraniční politika

Musíme vystoupit z EU a z NATO! Nyní jsme totiž kolonií a ta nemůže mít vlastní zahraniční politiku. Chceme být neutrálním státem na bázi bilaterálních smluv.
6. 9. 2021|

ANS k tématu Místní rozvoj a dotace z EU

Takzvané dotace EU jsou pouhým přerozdělováním části peněz, které jsme tam my sami poslali. ČR na členství v EU prodělala nejvíc. Jsme zadluženým krmelcem EU.
6. 9. 2021|

ANS k tématu Zemědělství a životní prostředí

Dokud budeme členem EU, nelze očekávat, že ČR bude potravinově soběstačná! Základní suroviny musí být produkovány, zpracovány a distribuovány na našem území.
6. 9. 2021|

ANS k tématu Covid-19

Vakcinace je nezákonná. Nejde o očkování, ale o podání experimentální látky na genové bázi. O pandemii rozhodlo Světové ekonomické fórum, nikoliv WHO!
6. 9. 2021|

ANS k tématu Spravedlnost a stav justice

Právní řád je nepřehledný, nesrozumitelný a prakticky vylučuje zásadu, že neznalost zákona neomlouvá. Neorientují se v něm už ani samotní soudci a právníci.
6. 9. 2021|

ANS k tématu Stav demokracie v ČR

Demokracie nemůže fungovat na základě tzv. „odstupňované rovnosti“ politických stran. O prezentaci stran rozhodují jen peníze a média. To není demokracie!
6. 9. 2021|

ANS k tématu Státní finance

Musíme vystoupit z MMF a ze Světové banky. Náš vstup po r. 89 byl začátkem konce naší suverenity. Odmítáme vražedný neoliberální kapitalistický systém.
6. 9. 2021|

ANS k tématu Zdravotnictví

Zdraví národa je veřejný statek. Zdravotnictví nesmí působit na základě tržních principů. Je nezbytné zajistit dostupnost kvalitní zdravotní péče všem občanů.
6. 9. 2021|

ANS k tématu Kultura

Je nutno ukončit amerikanizaci české kultury a vrátit se zpět k národní identitě, která je to nejcennější, co máme. Kultura má povznášet ducha, a ne destruovat!
6. 9. 2021|

ANS k tématu Školství, sport, věda a mládež

Vzdělání je celospolečenským statkem a jako takové má být v rozhodující míře financováno z veřejných prostředků. Člověka mohou vychovat jen lidé!
6. 9. 2021|

ANS k tématu Průmysl a obchod

Dobrá vláda se pozná podle štěstí národa a takovou chceme mít. Růst HDP, dosažený okradením národa, ke štěstí nevede!
6. 9. 2021|

ANS k tématu Sociální politika a zaměstnanost

Solidarita napříč generacemi je nezbytným předpokladem existence společnosti. Sociální spravedlnost je základem pro důstojný život.
6. 9. 2021|

ANS k tématu Doprava a dopravní infrastruktura

Skončíme s privatizací dopravní infrastruktury! Dopravní politika musí vycházet z potřeb ČR, a ne EU! Dopravní infrastruktura musí být ve vlastnictví státu.
6. 9. 2021|

ANS k tématu Obrana a bezpečnost

Největší bezpečnostní hrozbou je členství v EU a v NATO. Musíme vystoupit, být neutrální, uzavírat bilaterální smlouvy a požádat RF o bezpečnostní deštník.
6. 9. 2021|

ANS k tématu Společnost a kvalita života

Zákony božské (přírodní) jsou absolutní a není v silách lidského intelektu je překonat. Současné snahy jít proti přirozenosti vedou jen k destrukci a ke zkáze.
6. 9. 2021|

Ve druhém kole senátních voleb v Praze 9 vyzve současného senátora Smoljaka vojenský historik Stehlík

Ve druhém kole senátních voleb v Praze 9 a 14 vyzve stávajícího senátora Davida Smoljaka (koalice STAN, Pirátů a TOP 09) vojenský historik Eduard Stehlík (ODS). Neuspěli třeba předseda Národní rady osob se zdravotním postižením Václav Krása (Trikolóra) ani bratr současného senátora Filip Smoljak (PRO Zdraví). Účast voličů byla ve 24. obvodě přes 33 procent.
3. 10. 2020Aktualizováno3. 10. 2020, 19:01|

Kandidáti za uskupení ALIANCE NÁRODNÍCH SIL ve volbách do Evropského parlamentu 2019

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční ve dnech 24. a 25. května. S volebním číslem 29 usiluje o hlasy ALIANCE NÁRODNÍCH SIL (ANS). Lídrem kandidátky je Jiří Černohorský (nestr.). ALIANCE NÁRODNÍCH SIL v minulých volbách do Evropského parlamentu v roce 2014 nekandidovala.
17. 5. 2019|