TÉMA

Rozhovory s lídry do EP

Rozhovory s lídry kandidátek do evropských voleb: Lucie Schejbalová (EU TROLL)

Před volbami do Evropského parlamentu přináší ČT24 rozhovory s lídry všech kandidátek, které o mandáty usilují. S volebním číslem 6 se o přízeň voličů uchází Ano, vytrollíme europarlament. Kandidátku vede Lucie Schejbalová, hovořila s ní Barbora Kroužková.
10. 5. 2019|

Rozhovory s lídry kandidátek do evropských voleb: Klára Alžběta Samková (AltpČR)

Před volbami do Evropského parlamentu přináší ČT24 rozhovory s lídry všech kandidátek, které se o mandáty ucházejí. S volebním číslem 40 se o přízeň voličů uchází Alternativa pro Českou republiku 2017. Kandidátku vede Klára Alžběta Samková, rozhovor s ní vedla Barbora Kroužková.
10. 5. 2019|

Rozhovory s lídry kandidátek do evropských voleb: Pavel Svoboda (KDU-ČSL)

Před volbami do Evropského parlamentu přináší ČT24 rozhovory s lídry všech kandidátek, které se o mandáty ucházejí. S volebním číslem 39 se o přízeň voličů uchází Křesťanská a demokratická unie – Československá strana lidová. Kandidátku vede Pavel Svoboda, hovořila s ním Tereza Kručinská.
10. 5. 2019|

Rozhovory s lídry kandidátek do evropských voleb: Pavel Poláček (KoA)

Před volbami do Evropského parlamentu přináší ČT24 rozhovory s lídry všech kandidátek, které se o mandáty ucházejí. S číslem 38 kandiduje uskupení KONZERVATIVNÍ ALTERNATIVA, lídrem je Pavel Poláček. Rozhovor s ním vedla Barbora Kroužková.
10. 5. 2019|

Rozhovory s lídry kandidátek do evropských voleb: Jaromír Štětina (ESO)

Před volbami do Evropského parlamentu přináší ČT24 rozhovory s lídry všech kandidátek, které se o mandáty ucházejí. S volebním číslem 37 se o přízeň voličů uchází hnutí Evropa společně. Kandidátku vede Jaromír Štětina, mluvila s ním Barbora Kroužková.
10. 5. 2019|

Rozhovory s lídry kandidátek do evropských voleb: Josef Valihrach (SsČRNEZ)

Před volbami do Evropského parlamentu přináší ČT24 rozhovory s lídry všech kandidátek, které se o mandáty ucházejí. S číslem 36 kandiduje uskupení Strana soukromníků České republiky a NEZÁVISLÍ s podporou Občanské demokratické aliance a profesních společenstev, lídrem je Josef Valihrach. Rozhovor s ním vedla Tereza Kručinská.
9. 5. 2019|

Rozhovory s lídry kandidátek do evropských voleb: Jaroslav Bašta (BOS)

Před volbami do Evropského parlamentu přináší ČT24 rozhovory s lídry všech kandidátek, které se o mandáty ucházejí. S volebním číslem 35 se o přízeň voličů uchází hnutí BEZPEČNOST, ODPOVĚDNOST, SOLIDARITA. Kandidátku vede Jaroslav Bašta, hovořila s ním Tereza Kručinská.
9. 5. 2019|

Rozhovory s lídry kandidátek do evropských voleb: Andrea Bychlová (DSZ)

Před volbami do Evropského parlamentu přináší ČT24 rozhovory s lídry všech kandidátek, které se o mandáty ucházejí. S číslem 34 kandiduje Demokratická strana zelených – ZA PRÁVA ZVÍŘAT, do voleb ji vede Andrea Bychlová. Rozhovor s ní vedla Petra Tuháčková.
9. 5. 2019|

Rozhovory s lídry kandidátek do evropských voleb: Matouš Bulíř (PR)

Před volbami do Evropského parlamentu přináší ČT24 rozhovory s lídry všech kandidátek, které se o mandáty ucházejí. S číslem 33 kandiduje PRVNÍ REPUBLIKA, jejím volebním lídrem je Matouš Bulíř. Rozhovor s ním vedla Tereza Kručinská.
9. 5. 2019|

Rozhovory s lídry kandidátek do evropských voleb: Tomáš Ingr (Moravané)

Před volbami do Evropského parlamentu přináší ČT24 rozhovory s lídry všech kandidátek, které se o mandáty ucházejí. S číslem 32 kandidují Moravané, Lídrem kandidátky je Tomáš Ingr. Hovořila s ním Tereza Kručinská.
9. 5. 2019|

Rozhovory s kandidáty do evropských voleb: Stanislav Polčák (STAN+TOP)

Před volbami do Evropského parlamentu přináší ČT24 rozhovory se zástupci všech kandidátek, které se o mandáty ucházejí. S číslem 26 kandiduje uskupení STAROSTOVÉ (STAN) s regionálními partnery a TOP 09, lídrem je Jiří Pospíšil. Na otázky Mariany Kopecké ale odpovídal druhý muž kandidátky Stanislav Polčák.
7. 5. 2019|

Rozhovory s lídry kandidátek do evropských voleb: Pavel Šrámek (ADS)

Před volbami do Evropského parlamentu přináší ČT24 rozhovory s lídry všech kandidátek, které se o mandáty ucházejí. S číslem 31 kandiduje Agrární demokratická strana, v jejímž čele je Pavel Šrámek. Rozhovor s ním vedl Tomáš Drahoňovský.
7. 5. 2019|

Rozhovory s lídry kandidátek do evropských voleb: Dita Charanzová (ANO)

Před volbami do Evropského parlamentu přináší ČT24 rozhovory s lídry všech kandidátek, které se o mandáty ucházejí. S číslem 30 kandiduje ANO 2011, v jehož čele je Dita Charanzová. Rozhovor s ní vedl Tomáš Drahoňovský.
7. 5. 2019|

Rozhovory s lídry kandidátek do evropských voleb: Jiří Černohorský (ANS)

Před volbami do Evropského parlamentu přináší ČT24 rozhovory s lídry všech kandidátek, které se o mandáty ucházejí. S číslem 29 kandiduje Aliance národních sil, do voleb ji vede Jiří Černohorský. Hovořila s ním Mariana Kopecká.
7. 5. 2019|

Rozhovory s lídry kandidátek do evropských voleb: Ivan David (SPD)

Před volbami do Evropského parlamentu přináší ČT24 rozhovory s lídry všech kandidátek, které se o mandáty ucházejí. S číslem 28 kandiduje Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD), v jejímž čele je Ivan David. Rozhovor s ním vedl Tomáš Drahoňovský.
7. 5. 2019|

Rozhovory s lídry kandidátek do evropských voleb: Marcel Kolaja (Piráti)

Před volbami do Evropského parlamentu přináší ČT24 rozhovory s lídry všech kandidátek, které se o mandáty ucházejí. S číslem 27 kandiduje Česká pirátská strana, jeho volebním lídrem je Marcel Kolaja. Rozhovor s ním vedl Tomáš Drahoňovský.
7. 5. 2019|

Rozhovory s lídry kandidátek do evropských voleb: Radek Kňava (PČ)

Před volbami do Evropského parlamentu přináší ČT24 rozhovory s lídry všech kandidátek, které se o mandáty ucházejí. S číslem 15 kandiduje hnutí Pro Česko, které do voleb vede Radek Kňava. Rozhovor s ním vedl Roman Fojta.
6. 5. 2019|

Rozhovory s lídry kandidátek do evropských voleb: Vít Jedlička (Svobodní)

Před volbami do Evropského parlamentu přináší ČT24 rozhovory s lídry všech kandidátek, které se o mandáty ucházejí. S číslem 25 kandidují Svobodní, Liberland a Radostné Česko – ODEJDEME BEZ PLACENÍ, do voleb je vede Vít Jedlička. Rozhovor s ním vedl Tomáš Drahoňovský.
6. 5. 2019|

Rozhovory s lídry kandidátek do evropských voleb: Pavel Telička (Hlas)

Před volbami do Evropského parlamentu přináší ČT24 rozhovory s lídry všech kandidátek, které se o mandáty ucházejí. S číslem 24 jde do voleb hnutí Hlas. Jeho volebním lídrem je Pavel Telička. Rozhovor s ním vedl Roman Fojta.
6. 5. 2019|

Rozhovory s lídry kandidátek do evropských voleb: David Rath (ČS)

Před volbami do Evropského parlamentu přináší ČT24 rozhovory s lídry všech kandidátek, které se o mandáty ucházejí. S číslem 22 kandiduje Česká Suverenita, v jejímž čele je David Rath. Rozhovor s ním vedl Tomáš Drahoňovský.
6. 5. 2019|

Rozhovory s lídry kandidátek do evropských voleb: Daniel Konečný (TK)

Před volbami do Evropského parlamentu přináší ČT24 rozhovory s lídry všech kandidátek, které se o mandáty ucházejí. S číslem 23 jde do voleb Tvůj kandidát (TK). Jeho jediným představitelem, a tudíž lídrem je Daniel Konečný. Rozhovor s ním vedl Tomáš Drahoňovský.
6. 5. 2019|

Rozhovory s lídry kandidátek do evropských voleb: Vladan Ševčík (MZH)

Před volbami do Evropského parlamentu přináší ČT24 rozhovory s lídry všech kandidátek, které se o mandáty ucházejí. S číslem 21 kandiduje Moravské zemské hnutí, do voleb ho vede Vladan Ševčík. Rozhovor s ním vedl Daniel Takáč.
3. 5. 2019|

Rozhovory s kandidáty do evropských voleb: Tran Van Sang (PROSaZ)

Před volbami do Evropského parlamentu přináší ČT24 rozhovory s lídry všech kandidátek, které se o mandáty ucházejí. S číslem 19 kandiduje PRO Zdraví a Sport, do voleb hnutí vede Václav Kubata, který ale nemohl přijít ze zdravotních důvodů. Na otázky Daniela Takáče tak odpovídal kandidát Tran Van Sang.
3. 5. 2019|

Rozhovory s lídry kandidátek do evropských voleb: Jan Zahradil (ODS)

Před volbami do Evropského parlamentu přináší ČT24 rozhovory s lídry všech kandidátek, které se o mandáty ucházejí. S číslem 5 kandiduje Občanská demokratická strana, do voleb ji vede Jan Zahradil. Ten je zároveň takzvaným spitzenkandidátem, tedy kandidátem frakce Evropských konzervativců a reformistů na předsedu Evropské komise. Rozhovor s ním vedl Tomáš Drahoňovský.
3. 5. 2019|