TÉMA

Michal Heřman

Novým výkonným ředitelem OKD je Radim Tabášek. V podniku pracuje už třicet let

Novým výkonným ředitelem těžební společnosti OKD byl v úterý jmenován Radim Tabášek, který ve funkci nahradí odvolaného Michala Heřmana. Tabášek v OKD pracuje na různých pozicích už zhruba třicet let, dosud byl manažerem Centra rekultivací a pozemků. Heřman pracoval jako výkonný ředitel zhruba sedm měsíců a skončil k 30. prosinci. Odvolán byl i z čela představenstva, kde ho nahradila Vanda Staňková.
7. 1. 2020Aktualizováno7. 1. 2020, 13:37|

Michal Heřman skončil ve funkci výkonného ředitele OKD i v čele představenstva

Vedení těžební společnosti OKD se mění. Server iDnes.cz uvedl, že Michal Heřman skončil ke konci loňského roku v čele představenstva firmy, mluvčí OKD Ivo Čelechovský později České televizi sdělil, že byl odvolán i z funkce výkonného ředitele. Novou předsedkyní představenstva se stala Vanda Staňková.
6. 1. 2020|

Novým předsedou dozorčí rady Českých drah se stal profesor ČVUT Karel Pospíšil

Novým předsedou dozorčí rady Českých drah se stal profesor ČVUT Karel Pospíšil. Ve funkci nahradil Petra Moose, který odstoupil ze zdravotních důvodů. Další změny nastanou také v představenstvu společnosti, kde v květnu skončí Michal Heřman, který byl zodpovědný za správu majetku. Řízení tohoto úseku bude společnost řešit v následujících dnech, informoval mluvčí státního dopravce Radek Joklík.
25. 4. 2019Aktualizováno25. 4. 2019, 13:37|