TÉMA

Václav Noid Bárta

Vetchý loupežníkem, Klus králem. Tajemství staré bambitky pokračuje v kinech

Po deseti letech pokračuje Tajemství staré bambitky. Vrací se Ondřej Vetchý coby loupežník nebo Tomáš Klus, který „povýšil“ na krále. Zatímco první pohádka vznikla pro Českou televizi, druhý příběh se odehrává nejprve na velkém plátně. Tajemství staré bambitky 2 mělo mít původně premiéru před Vánoci, pandemie ale uvedení do kin odsunulo na 10. února.
10. 2. 2022|

Tajemství staré bambitky prozradí až kina, poodhaluje ho ale první ukázka

Tajemství staré bambitky patří k divácky nejúspěšnějším pohádkám posledních let. Po deseti letech vzniká volné pokračování, v hlavních rolích se opět vrací Tomáš Klus či Ondřej Vetchý. Premiéra je plánována na 9. prosince do kin, v těchto dnech se práce na pohádce přesouvá ze střižny do postprodukce. Nový příběh poodkrývá první teaser.
11. 8. 2021|

Tomáš Klus před Vánoci odkryje další Tajemství staré bambitky

Po deseti letech se pokračování dočká divácky úspěšná pohádka Tajemství staré bambitky. Příběh kdysi splnil písničkáři Tomáši Klusovi přání zahrát si prince, v novém pohádkovém dobrodružství se objeví jako král. Diváci se na Tajemství staré bambitky 2 mohou těšit 9. prosince tohoto roku v kinech. Tvůrci slibují opět klasickou pohádku s humorem a písničkami.
6. 4. 2021|

Vrcholí další ročník sbírky Pomozte dětem. Přispět může kdokoliv

Benefičním večerem v pondělí vyvrcholí další ročník sbírky Pomozte dětem, který pořádá Česká televize a Nadace rozvoje občanské společnosti a jejímž symbolem je kuře s červenobílým záchranným kruhem. Akcí, kterou bude ČT1 vysílat od 21:20, diváky provede Jolana Voldánová. Během přenosu vystoupí řada známých interpretů.
22. 4. 2019|