TÉMA

Dwayne Johnson

Herečka Johanssonová žaluje Disneyho kvůli premiéře filmu Black Widow. Společnost to ostře odmítá

Americká herečka Scarlett Johanssonová podala žalobu na filmové studio Disney. Společnost podle ní porušila smlouvu, když uvedla její snímek Black Widow na začátku července ve stejný den v kinech i na streamovací službě Disney+, čímž ji měla připravit o smluvní výdělky navázané na tržby v kinech. Společnost již žalobu, která nemá v Hollywoodu obdoby, ostře odmítla.
30. 7. 2021|

Filmová upoutávka týdne: Dwayne Johnson a Emily Bluntová vyplouvají na expedici do Amazonie

Kinům sice poslední roky vládnou hlavně komiksy, letos v létě ale zkusí u diváků uspět i dobrodružný snímek, ve kterém hrdinové čelí nástrahám džungle. Proudem Amazonky se v novém filmu nechávají strhnout Dwayne Johnson a Emily Bluntová. Studio Disney plánuje film Expedice: Džungle uvést do kin letos v létě.
14. 3. 2020|

Filmová upoutávka týdne: Rychle, zběsile i s nadsázkou. Hobbs a Shaw šlápnou na plyn

Filmová série Rychle a zběsile nabrala v posledních letech rychlost takřka zběsilou. Než dojde na další pokračování, nechce studio svůj výdělečný materiál nechat jen tak ležet, a tak dostanou diváci příběh dvou vedlejších postav v podání Dwaynea Johnsona a Jasona Stathama, které doplní Idris Elba. Upoutávka ukazuje, že jejich film pod názvem Hobbs a Shaw nebude o nic méně výbušný a šílený.
20. 4. 2019|