TÉMA

Pavel Procházka

Lidé z Malého Hradiska musí kupovat balenou vodu. Ta kohoutková má moc dusičnanů

Malé Hradislo na Prostějovsku řeší problémy s pitnou vodou. Ta, kterou obyvatelé pili doposud, obsahuje zvýšené množství dusičnanů. Takovou nesmí pít malé děti, místní mateřská škola nebo mladé rodiny si proto musejí jezdit pro vodu balenou. Příčina problémů zatím není jasná, vodárna se ale chystá instalovat technologii, která bude tyto látky z vody odbourávat.
11. 4. 2024|

Janktův coming out může inspirovat, čekají ho zřejmě i nepěkné věci, shodují se novináři. Dle Vízka měl počkat

Coming out českého fotbalového reprezentanta Jakuba Jankta v týdnu zaujal vrcholový fotbalový svět. Podle šéfredaktora magazínu Hattrick Pavla Procházky zejména proto, že Jankto je zatím nejvýraznějším aktivním hráčem, který takový krok učinil. Redaktor Deníku N Filip Titlbach věří, že Jankto nyní může inspirovat mladé fotbalisty, i když očekává, že na stadionech zazní i nepěkné věci. Bývalý reprezentant Ladislav Vízek v Událostech, komentářích prohlásil, že Jankto měl s deklarací počkat, protože „lidé to vnímají opravdu zle“.
18. 2. 2023|
90' ČT24

Potřebujeme speciální zákon, zní z fotbalového světa po násilnostech na Spartě

Český fotbal potřebuje speciální legislativu, která by mu umožnila efektivně bojovat proti rowdies a násilnostem na stadionech. V Devadesátce ČT24 se na tom shodli šéfredaktor časopisu Hattrick Pavel Procházka s Ondřejem Kasíkem, který řídí komunikaci fotbalové Sparty. Právě na jejím stadionu se stal v březnu poslední výrazný incident – pyrotechnika vybuchla mezi diváky.
10. 4. 2019|